Metin2-ben van egy csaj aki nagyon tetszik, hogyan érjem el azt, hogy szerelmes legyen belém?
Sziasztok!
Metin2-van egy ninja lány, és nagyon jól néz ki, főleg abban a feketeruhában!!! Mit csináljak, hogy összejöjjön velem? Sokat szoktunk beszélgetni, meg szoktunk együtt ölni is, de azt akarom, hogy összeházaosdjon velem! nagyon jól néz ki, mi tévő legyek?
Játssz inkább Wowot, Dotát vagy LoL...
Azokban legalább lehet ugrani...
# 9/13 ma 20:34
Köszi a választ, ez nagyon jó tanács!
Azt tudom h élőben is lány mert már elmondta a nevét is h igazából hogy hvják de még nem merem elkréni a facebookját.. holnap elhívom akkor pecázni és ha fogok kagylót neki adom! aztán majd szépen belém szeret majd, felszedem és elveszem. 15 vagyok amúgy! És tudom h nem fiú szal..
Am. meg ezek a játékok amiket mondotok nem olyan jók. az h lehet bennük ugrani az jó, de semelyik sem olyan "sszabad" játék. ott nem üthetsz annyit, és akkor amikor akarsz, korlátolva vagy a "szabadságban". bár tény h pl. a wow sokkal nagyobb és több a kaszt stb. de azért mindegyiknek van előnye hátránya
A Metin-nek nincs előnye , egy nulla az a játék minden terülteten ...
Amúgy nem akarlak elkeserítteni , de én wowon , gw-n és tsw-n is lány karival toltattam , mert jobban szerettem annak a billegó fenekét nézni mint egy férfi kariját . Szóval nem lehetetlen hogy troll . Esetleg TS-en beszélnél vele . De ez 15 évesen elég gáz gondolkodás ne is haragudj :D
wowba nem bírok sok mindent, a metinbe legalább az állatokról is lehet támadni stb.
van életem képzeld... vannak barátaim is a metinbe stb. és nem fiú, ebben biiztos vagyok.
Télleg wowban meg sárkányról lehet nagy ügy .. de te se játszottál még full szinten a wowwal nem ezt mondanád , a metin non stop szintezésből áll , a wow lényege meg max levelen jön .
AMÚGY EMBER ÉLETBE LEGYEN BARÁTOD NE EGY JÁTÉKBA. Jézusomfg
Honnan vagy benne olyan biztos ? Mert chaten azt írja ..ennyi erővel én is lehetek (csak nem játszok alsőbb kategóriás mmokal) Annyira naív vagy mint egy 10 éves komolyan .
Na ide figyeljenek az ilyen kis lowok ha nem tetszik a játék nem kell ide se írni meg kritizálni a wow meg egy nagy fos nesztek!!!
a kérdésre alig páran válaszoltatok!!!
hogy válaszoljak írj rá kérd el az E-mail cimét és ismerkedj beszélges vele...
aki meg csak szidja a metin2-őt az nézzen tükörbe és gondolkozon el!!!!!
Még egyszer meg ismételem ha nem tetszik akkor nem kell kritizálni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!