Metin2-ben van egy csaj aki nagyon tetszik, hogyan érjem el azt, hogy szerelmes legyen belém?
Sziasztok!
Metin2-van egy ninja lány, és nagyon jól néz ki, főleg abban a feketeruhában!!! Mit csináljak, hogy összejöjjön velem? Sokat szoktunk beszélgetni, meg szoktunk együtt ölni is, de azt akarom, hogy összeházaosdjon velem! nagyon jól néz ki, mi tévő legyek?
Jézusom , nőj fel úristen . Az egy játék te szerencsétlen . Azt micsinálsz vele ? Cybersexelsz ? Nyomod a saját géped , ő meg beleül a sajátjába közbe karitokkal egymás mellett áltak .
A Metin2 a legrosszabb mmorpg-k egyike , bár ahogy látom a 10éveseknek bejön .
Háháhá :D de jót nevettem.
Értelmetlen kérdések egyike?
Amúgy tényleg nagyon rossz mmorpg nem tudom mit eszel rajta és válaszadó társaimmal is egyetértek, de ha ez a világ egyik legnagyobb gondja akkor írj rá a karakter tulajdonosára.
De szoktunk beszélgetni csak hat ő barátként tekint rám.. és van egy másik gyerek is aki hajt rá látom rajta!
nem is rossz mmorpg, szerintem jobb mint a wow.. ebbe legalább szabadon lehet utni, ott meg nem.. ja, és ingyenes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!