Akad, aki elmagyarázza a Leauge of Legends-et?
Olyan dolgokra gondolok, mint hogy tudok fegyvert váltani? (ha tudok, a legtöbb játékban lehet) Hogyan lehetek más hős? (nem az, aki eleve vagyok) Lent az a sok dolog mi? (a minimap-re rájöttem...) Ugye az a feladat, hogy leromboljuk azokat a valamiket? És azok miért lőnek? Ki az a Teemo? És miért őt látom a legtöbb lolos képen? Miért tart olyan sokáig, amíg a másik csapat lespawnol? Van olyan dolgok, amit a billentyűkkel kell csinálni? (a map mozgatásán kívül)
Köszönöm előre is a válaszokat, külön köszönöm, ha plussz dolgot is írtok, amit jó tudni. :)
Nemrég szedtem le, eddig minden játékra rájöttem magamtól, de ez most valahogy nem megy..
Köszi:)
13/L
Ez egy MOBA-játék, itt nem lehet fegyvert váltani. Felszerelést veszel a hősödnek, tudsz venni, eladni meg fejleszteni.
Azzal a hőssel vagy végig, akit az elején választottál, meccs közben nem lehet váltani. Az indítás előtt döntheted el, melyikkel akarsz lenni.
Lent az a sok dolog: A cuccaid, a képességeid (varázslataid, amiket használni tudsz) és a minimap tetején lévő sárga gombbal tudod jelezni, hogy veszély van, a pirossal hogy támadjatok. Ha tudsz angolul, akkor a hősöd portéjára kattintva olvashatsz tippeket hozzá és megnézheted a karakterlapodat, hogy melyik adottságod mennyi (pl. mennyi életed van).
A feladat az ellenfél főépületének lerombolása, a tornyok védekeznek, azért lőnek.
Teemot nagyon sokan utálják és rengeteg hülye játszik vele, akik nem tudják kezelni; aki mégis, az pedig iszonyatos pusztítást végez ezzel az aprósággal. Szóval ha van Teemo, akkor a játékosok idegesek lesznek.
A billentyűkkel a gyors varázslást lehet csinálni (q,w,e,r, és asszem még a d,f; én nem használom). Ezen kívül a kamerabeállításoknál tudod kiválasztani, hogy rögzítve legyen a képernyő a hősödhöz vagy nem és ha a nemet választod, akkor a nyilakkal tudod mozgatni a képernyőt.
Plusz dolog: Először BEGINNER szinten Co-op vs AI-t vagyis botmeccseket játssz. Ott ki tudod ismerni a hősöket és a játékot. Utána INTERMEDIATE szinten és majd azután játékosok ellen, ha el akarod kerülni hogy a sok ideges kölyök feljelentsen és kitiltsanak...
Szia :) ha kell segítség még akk felvehetsz skypeon(pepcikk)
szivesen segítek :d 12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!