League of Legends 6300 IP. Kit vegyek meg?
Figyelt kérdés
2 karin gondolkozom, Darius -on, és Fizz -en. Mindkettővel tudok játszani, Darival csináltam már pentát is westen. De Zed se rossz gondolat...Nemtom! Ötletek ?2013. febr. 27. 16:07
1/5 AccountManagerkovács válasza:
Darius-szal állítólag nem, nagy szám pentázni. Hangsúlyozom, hogy állítólag, nekem még nem sikerült, de mindenütt ezt sugallják (pl. elohell.net).
Ezzel a hárommal az a baj, hogy Darius-t általában tiltják, Zed és Fizz pedig elég nehéz karakterek. De ha tudsz Fizz-zel, akkor őt vedd meg, nagyon jó karakter!
2/5 anonim válasza:
Fizz az mióta nehéz? :D Dariust most nerfelik és alig lesz sebzése.
3/5 AccountManagerkovács válasza:
Szerintem nehéz Fizz. Én nem tudok vele játszani...
4/5 anonim válasza:
En most zyrat vettem meg hat doublevis kihivas :/
de ez egy ideiglenes profil visszatudom adni es kit probaljak ki akit erdemes es nem annyira nehez jaycen gondolkodom mint mondtam teszt profil kariknak na? kit vegyek meg?
5/5 anonim válasza:
Szerintem Fizz-t vagy igaz nem írtad lehetőségekhez de Jinx!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!