Splinter Cell Conviction jó játék? Megéri megvenni? Xbox 360
Heló!
A többi Splinter Cell játékhoz hasonlít - erre tényelg nem lehet mást mondani. Nagyon jó játék, megéri az árát - most meg főleg.
Itt egy teszt róla, itt minden érdekeset megtudhatsz: [link]
Ami különösen vonzóvá teheti, az a remek co-op.
Jó szórakozást hozzá!
3 éve. Igen, ez az utolsó rész, ami eddig megjelent.
Én továbbra is javaslom a megvételét.
Egy rakás xar a Conviction. ._. tele felesleges lényegre nem törő átvezetőkkel túl lineáris a játékmenet a játék nem hagy gondolkodni egyáltalán, csak fedezék és lősz és ez megy hogy fedezék lősz...semmi értelmes nincsen benne.
Ezt elvetettem, majd nézegettem a Blacklistet ami egy Future Soldier koppintás szóval, az is rakás kaka lett, rövid kampány értelmetlen küldetések, kibaxot sok bug.
A legjobb részek szerintem a Splinter Cell 1, a Pandora Tomorrow, a Chaos Theory és a Double Agent, A Vegas 1,2...ez a két utsó siralmasan xar mármint a Conviction és a Blacklist nagyon tré lett...konzolkoppintás sajnos.
Jaj és mentési rendszer egy borzalom...sajnos nem éri meg az árukat...csalódás volt. A játék közepe felé rá is fogsz jönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!