Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Egy nagyon régi 2000es játékot...

Egy nagyon régi 2000es játékot szeretnék futtatni, de egyszerűen sehogy nem indul, se XP-n se Win8on, hiába állítgatom be jobb klikkel hogy futtatás 98 alatt, meg 640x480on, egyéb ötlet esetleg?

Figyelt kérdés

#játék #régi Cell block A
2013. jan. 24. 22:47
 1/6 anonim ***** válasza:

Emlékszem erre a játékra, nagyon szerettem régen. Ha feltöltöd valahova (sehol se találom) akkor lehet tudok segíteni.

pl.: data (pont) hu

2013. jan. 25. 00:06
 2/6 anonim ***** válasza:

Először is áruld el, hogy mi a játék neve. Másodszor pedig, lehet hogy nem szereti a 2 magos vagy több magos processzort. Ez esetben, a Feladatkezelőben ki kell venni a pipát az egyik magból, és máris csak 1 mag üzemel.

(erre példa a Thief 1-2, nem minden esetben, de nem szereti a több magos processzorokat)

2013. jan. 25. 00:12
 3/6 anonim ***** válasza:

Kulcsszónál ott van, Cell Block A.

DOS-os játék, már megtaláltam, de nem akar elindulni dosbox alól sem.

2013. jan. 25. 00:15
 4/6 anonim ***** válasza:

Megcsináltam, holnap feltöltöm minden szükséges fájllal ha nem felejtem el.

(ha értesz hozzá/ értesz angolul: dosbox + dosbox extender + cell block a + google)

2013. jan. 25. 00:20
 5/6 A kérdező kommentje:
Három hatalmas zöld ujjacska ment :) annyit szenvedtem vele én is dosboxal mint a franc. 2en szenvedünk vele, nagy nehezen sikerült elindítani már 1-2x, de 1 kör után azonnal kilép és indíthatom újra az egészet. Ha erre van valami megoldásod azt marhára megköszönném mert már így is órákat vett el az életünkből a szenvedés.
2013. jan. 25. 02:19
 6/6 anonim ***** válasza:
Sajnos megoldásra nem jöttem rá, a hiba maga az, hogy extendert kell hozzátenni mivel alapból hiányos a játék (ugye nem mai oprendszerre készült), és valószínűleg nem tudja a menübe visszalépést lekezelni, ezt nem hiszem, hogy meg lehet oldani.
2013. jan. 25. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!