League of Legends-ben mondanátok a sok kari közül jókat, hogy nektek melyik tetszik, szval pár javaslatot hogy meik karit ajánlanátok?
Az olcsóak közül ajánlanám Ashet, hasznos, hogy lassítja az ellenfelet, Garent, ő nagyon jól támad és megölni sem olyan egyszerű.
Kicsit drágább Nidalee, én személy szerint még nem játszottam vele, de sokan dicsérik, azt hallottam, hogy nehéz karakter, de, ha megtanulod, akkor verhetetlen.
Teemot is sokan ajánlják ugyanezen indokokkal.
Drágák közül Shyvana szerintem jó, nagyon egyszerű kezelni, a képességei sem rosszak.
Egyetértek az előttem szólóval.
Ameddig ilyen kérdéseket teszel fel, addig nem érdemes megvenni egy Nidalee-t vagy akármi másikat, mert biztos, hogy még csak kezdő vagy. Az ingyenes heteken mindegyik karaktert ki lehet próbálni, de BOTOK ELLEN menjél velük és aztán kiválaszthatod azt, amelyik neked a legjobban fekszik. Mi nem tudhatjuk, hogy szeretsz menni, mennyire vagy csatár vagy inkább védőként játszol-e, ezeket neked kell kitapasztalnod.
Ha mindenképpen venni akarsz, akkor Garen vagy Ashe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!