Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Van aki még játszik MMORPG-vel?

Van aki még játszik MMORPG-vel?

Figyelt kérdés
Kicsit kocka kérdés, kockáktól várok válasz hogy konkrétan a Last Chaossal vagy az Archlorddal játszanak-e még a népek (magyarok vagy nem magyarok)? A másik: ha nem a válasz, akkor mondana vki valami jó gamet (kivéve a wow)?? Előre is kösssz :))

2013. febr. 4. 22:40
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Nem Laggra értem hanem vannak helyek ahol meg kell kerülnöm a fegyver árust mert eltakarják annyian vannak. Még nem játszotam olyan játékal ami laggolt volna
2013. febr. 7. 17:57
 22/27 anonim válasza:
Szerintem Guild wars 2.Igaz,néha a storyban csak ugy sokkal nagyobb szintü ellenségek vannak egymás után,ezért nehéz fejlődni.De szép nagy a világ,csak egy kicsit drága (12.990).
2013. febr. 8. 10:12
 23/27 anonim ***** válasza:

zsomer, ha szerinted nehez fejlodni a GW2-ben akkor valamir rosszul csinalsz

es kar hogy nem olyan mind amilyennek reklamoztak megjelenes elott

2013. febr. 8. 15:07
 24/27 anonim ***** válasza:

GW2 tényleg nem lett teljesen olyan, mint amilyennek reklámozták, és vannak még hibái. Mégis az eddigi legjobb MMO, amivel dolgom volt, játszottam már jópárral (WoW-al is egy kicsit, de nekem abszolút nem tetszik; ki nem adnék pénzt havonta egy játékért sem, annyira semmi nem lehet jó).

Amúgy még Aionnal játszottam hosszú ideig, meg Vindictus is nagyon jó. Tera true-actionja a Vindictuséhoz képest egy szánalmas utánzat :D

2013. febr. 14. 05:13
 25/27 anonim ***** válasza:
The Secret World , Hangulatban veri az összeset és baromi jól műkodik hogy nincs se kaszt se szint , arra építed a karid amerre akarod.
2013. febr. 14. 11:44
 26/27 anonim válasza:
Hát.......Én pl. a Norn emberemmel már 9-es szintü ként ott tartok hogy kéntelen vagyok a 14-es szintü ellenséggel harcolni a szoryban.jó,jó persze vannok sok lehetőség de nekem már csak az eventek maradtak.egyébként Kb. 4-5 óra allatt meg lehet unni.
2013. febr. 20. 18:44
 27/27 anonim ***** válasza:
Én a kezdetek óta játszok vele, volt úgy 3 hét szünetem amikor ténylegesen meguntam, de azóta még mindig játszok vele :) Persze jó guild is kell hozzá, ha nem lenne, én se játszanék vele túl sokáig; de hé, egy MMO-nak ez a lényege, hogy másokkal együtt játszol, csapatmunkában.
2013. febr. 22. 23:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!