Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ki játszik a Sherwood dungeon...

Ki játszik a Sherwood dungeon MMORPG játékkal?

Figyelt kérdés
Attol azt szeretném kérdezni hogy hogy lehet regisztrálni oda mert azt is lehet de nekem nem sikerül....ugyanis azt írja ki hogy pár perc múlva elküldjük az emailodra da már több napja nem jött semmi!!!???
2012. okt. 17. 15:18
 1/8 anonim ***** válasza:
62%
Miért ilyen alsóbb kategóriás mmorpg-t akarsz kipróbálni?
2012. okt. 17. 15:19
 2/8 A kérdező kommentje:
Tudsz jót mondani???
2012. okt. 17. 15:25
 3/8 anonim ***** válasza:
46%

Legjobbak : WoW , GW2

De bármi jobb az ilyen sherwood meg metin meg goa sz*roknál.

Aion , Cabal , L2 , Silkroad , WoI , BoI , JD , Perfect World

2012. okt. 17. 16:30
 4/8 anonim ***** válasza:
53%

Régi,ócska már az...én utoljára még hatodikos koromban játszottam a régi laptopomon az osztálytársaimmal...fúú régi szép idők xD

Amúgy még a Continenth of the Ninth(ingyenes) is jobb nála meg a Tera(havidíjas mint a WoW)

2012. okt. 17. 17:02
 5/8 Lerven István ***** válasza:
0%

Az a legjobb !!!!

Nekem már petem is van :P

Mert vettem

Ha keresel a nevem Aresz

2012. dec. 23. 17:48
 6/8 Lerven István ***** válasza:
0%

Am a kérdésedre válaszolva azért nem küld mert nem jó emailt adtál meg vagy nem jó a rendszer

Esetleg rendszer hiba adódott amikor regisztráltál.

Vagy talán a spammokba küldte el.

2012. dec. 23. 17:50
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
Nekem os volt ilyen bajom vele.nem az a baj h rossz emailt adtal meg hanem az h csak hotmailra vagy freeemailos emailra kuldik el a regizős emailt.ha keresnél a nevem Cukicica(HUN)
2013. jan. 10. 10:42
 8/8 anonim válasza:
0%

Csinálj magadnak egy Freemail -es e-mail címet és regizésnél azt add meg. Oda pár másodperc alatt megérkezik a levél, a SPAM-ok közt keresd!

Amúgy nem jobb játékot kért az illető, hanem tanácsot, és nem illik legyagyizni egy játékot sem, lehet, hogy ő meg a WoW-ot tartja butaságnak, mindenkinek más tetszik (bocsi hogy kicsit offoltam)

2013. febr. 2. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!