Nektek melyik a kedvenc autótípusotok NFS Carbonban, és miért?
Figyelt kérdés
Autótípusok alatt azt értem, tuner, izom vagy egzotikum. Nekem a tuner a kedvencem, mert lehet hogy az egyenesekben mindenki elhúz mellette, de a jó kezelhetőség miatt szinte padlógázzal lehet bevenni a kanyarokat. Nektek mi a véleményetek?2013. febr. 3. 13:16
11/15 daniel128 válasza:
Nekem a Ford GT a kedvencem az egzotikum kategóriában
12/15 anonim válasza:
Ha már carbon, akkor a dodge charger r/t
14/15 anonim válasza:
Nekem is a tuner(tuning):D Micsu lancer,subaru,porsche 911,Audi nem mind tuning volt :D
15/15 anonim válasza:
Szerintem az egzotikum a legjobb, de a legdrágábbak is. A tunerek sem rosszak, viszont a végtelenségig tuningolni kell, mert alapból nem gyorsak. Az egzotikum gyors is, és jó kezelni őket, és a csúcssebességük is jó (ezért drágák). Amúgy az egzotikummal is be lehet venni jól a kanyarokat. Úgyhogy én mindig az egzotikumot választom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!