Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Szeretnék WoW-ozni hogyan...

Szeretnék WoW-ozni hogyan kezdjek neki?

Figyelt kérdés
El szeretnék kezdeni játszani a World Of Warctaft-al mert nagyon megtetszett videókból stb.-ből. És szeretném ha már egy tapasztalt játékos segítene hogy kezdjek neki . honnan tölthetem le . milyen patch-ek kellenek és hova kell regisztrálnom. (Megvenni nem fogom mert most erre nem akarok költeni) Nem vagyok PC kezdő eddig FPS-ekkel játszottam nagyon sokáig de szeretném ezt is kipróbálni . Szóval nagyon örülnék ha tudna walaki nekem ebben segíteni :)

2013. febr. 2. 15:03
 1/7 anonim ***** válasza:

Először döncsd el hogy az eredetire akarsz jüönni , ami fizetős de baromijó vagy törtre ami ingyenes de rakat bugg .

Az eredetin van egyébként próbaverzió amin megkötésekkel játszahtsz ingyen pár szintig.

2013. febr. 2. 15:06
 2/7 A kérdező kommentje:
először elkezdeném a teljesen ingyeneset és ha megtetszik a játék akkor átváltok a rendesre :)
2013. febr. 2. 15:10
 3/7 A kérdező kommentje:
na de elmondanád mit kell letölteni stb?
2013. febr. 2. 15:15
 4/7 anonim ***** válasza:

Akkor menj taurira egyenlőre , egy rakat bugg de kezdésnek jó : [link]

Patchelési segéd , eredetire nem kell majd mert autopatcher van .

Figyelmesen csináld végig , a tauri 2 kiegel levan maradva , a játék teljesen csak maximum szinten játszató pve pvp stb.

2013. febr. 2. 15:18
 5/7 K79. András válasza:

Szerintem érdemes a Starter Editionnal kezdened, mert az ingyenes és nem bugos, mint a tört szerverek. Csak létre kell hoznod egy accountot itt: [link]

aztán letöltheted az egész játékot (a patcheléssel nem kell foglalkozni, azt megoldja a downloader). 20-as szintig játszhatsz vele, klánokba nem léphetsz, aukciós házat nem használhatod, de arra bőven jó, hogy eldöntsd, tetszik-e.

2013. febr. 4. 13:43
 6/7 A kérdező kommentje:
És ha majd megtetszik csak egy játékot kell megvennem nem kellenek kiegészítők vagy valami?
2013. febr. 9. 16:03
 7/7 K79. András válasza:
Ha a max szintre akarod felhúzni a karakteredet, akkor az alapjátékon kívül (World of Warcraft) meg kell venned mind a 4 kiegészítőt (Burning Crusade, Wrath of the Lich King, Cataclism, Mists of Pandaria). Ha csak az alapjátékod van meg, akkor 60-as szintig fejlődhetsz, és nem játszhatsz minden kaszttal, ill. fajjal. Ezenkívül eredetin a havi díj kb. 3500 Ft. Az igazi játék egyébként 90-es szinten kezdődik :)
2013. febr. 9. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!