Hogy Kezdjek el PARKOUR-ozni?
Figyelt kérdés
Mien edzéssel kerüljek jó kondiba és hogy gyakoroljam a trükköket??? 16 éves vagyok és eddig nem nagyon edzettem, nem vagyok kövér inkább sovány. Mit tegyek hogy 1-2 hónap alatt elég jó kondiban legyek hozzá??2010. jan. 23. 11:21
1/9 anonim válasza:
Szia!
Mivel a Parkour-nak a futás az egyik alapja szerintem kezdj el futni, hogy javítsd az állóképességedet. Viszont ha jó sprinter vagy, hosszabb ideig is tudsz futni és ruganyos is vagy az hatalmas előny, de ezek közül is szerintem a ruganyosság a legfontosabb. Távolugrani mennyit tudsz? Csak úgy kiváncsiságból kérdem.
2/9 A kérdező kommentje:
hát a távolugrásom olyan 175 cm körül van páros lábbal
2010. jan. 27. 18:10
3/9 anonim válasza:
Az nem olyan jó, de ha nagy kedved van hozzá semmi ne tartson vissza, a kedv a legfontosabb és a kitartás, a többi csak másodlagos, de tény hogy a ruganyosság és a mozgékonyság mindenképpen nagy előny na meg az ügyesség, valamint nyugodtan csinálhatsz felüléseket, fekvőtámaszokat. Szerintem elsőnek be kéne iratkoznod egy olyan helyre ahol akrobatikus mozdulatokat tanítanak, és ha azokat megtanulnád, onnantól kezdve már szabad út lenne előtted, de ez egy elég veszélyes sport, egy rossz esés és eltörhetett lábadat, karodat, bordáidat, de gondolom ezzel te is tisztában vagy.
4/9 A kérdező kommentje:
kössz a segytséget. Be fogok iratkozni egy olyan helyre. Tom hogy veszélyes de az is jó benne XDXD
2010. jan. 28. 15:25
5/9 anonim válasza:
pattanj.hu , am én is most fogom kezdeni és csak h tudd ez nem veszélyes sport ha tudod mit csinálsz , szal ne a bf.-fel kezd
6/9 anonim válasza:
Legyél tisztában vele hogy mit is fogsz csinálni! Ne kockáztass ha nem mered az első 2-3 percben akkor majd ha fel avgy rá készülve! Jó pk-t! vigyázz magadra
7/9 anonim válasza:
Nézz körül a [link] oldalon, ott találsz segítséget az elkezdéshez.
8/9 anonim válasza:
175 centi? Én 12 vagyok és 2m 5 centit ugrók helyből XD
9/9 anonim válasza:
Senki se lehet egyforma! Ha csak dicsekedni jössz ide akkor inkább hallgass! én 16 vagyok és akkor is csak 220cm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!