Miért nem játssza le amit kiírok?
Figyelt kérdés
CloneCD-vel 1x írtam és mégsem indítja el!Resident Evil 3-at
írtam ki!
2013. jan. 30. 20:34
1/5 anonim 

válasza:

nem tudom így mi lehet a hiba szedj le másikat. vagy esetleg próbáld ki PCn emulátorral. én most játszok vele telefonon szintén emulátorral :D piratebayen keresgélj hátha . vagy beírod googleba h ps1/psx roms download. emuparadiseon is sok játék van fent
2/5 A kérdező kommentje:
Találtam is egy jó oldalt ahol fent van PS1-hez csomó játék csak nem tudom letölteni!!
2013. jan. 31. 07:42
3/5 anonim 

válasza:

mond és segítek szivesen írj privátot^^
4/5 A kérdező kommentje:
Nem nagyon értem ezt a CUE-BIN összefüggést!CUE nincs BIN nélkül és fordítva?
2013. jan. 31. 17:06
5/5 anonim 

válasza:

Your not alone arkadesim. Én tíz cd-t baztam el és sehogy sem jó. Probáltam imgburnnel, alkohollal, neroval, lassan írtam persze mindet és nothing, csak a gép berregése. Van pc-re nem kell emuzni, az Evm forgalmazza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!