Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Játékokat tudnátok ajánlani...

Játékokat tudnátok ajánlani LT+ 2. 0 Flash-elt XBOX 360-ra? Amit ha kiírok tutira futni fog.

Figyelt kérdés
Sokszor olvasgatom torrenteken a sok bajokat, kinek mi, h nekik nem működik, nem tudják kiírni stb. Igazából 3 napos az xbox-om, és nem írtam ki még egy játékot sem rá amit szerettem volna. :S Igazából ezeket a LIVE-os dolgokat sem nagyon értem, mivel flashelt. Valaki tudna nekem vagy játékokat ajánlani, vagy érthető válaszokat. Köszönöm. :)
2011. dec. 1. 17:05
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem.
2011. dec. 1. 17:26
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha flashelt akkor felejtsd el a LIVE -ot és a netezést xboxról mert egyből letiltják.
2011. dec. 4. 17:34
 3/3 Dzsugaswily ***** válasza:
livezni nem lehet mert lebannolnak az elözö válaszoló jol mondta! de én kitok rá irni játékot tegnap irtam kia kung fu panda 2 kinectre! szval én img burnnal csinálom! és ha nem vinné az ujjjátékokat a gép frissisd ujra am mw3. fifa12,
2011. dec. 29. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!