Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért van az hogyha letöltök...

Miért van az hogyha letöltök és kiírok egy filmet akkor gyakran nem játssza végig az asztali DVD lejátszó?

Figyelt kérdés
Többször is előfordult, hogy leszedtem sima DVD formátumban vagy divxben egy filmet és ki is írtam DVD lemezre nem a leggyorsabb sebességgel hanem normálon vagy lassún. A lényeg hogy a film közepén vagy vége felé mindig akadozott vagy teljesen megállt a kép és a hang. Vagy néhány másodpercig ment csak azért hogy utána megálljon. erre lennék kíváncsi, hogy miért merül fel ez a probléma és hogyan lehetne orvosolni. Számítógépen mindent tökéletesen visz, de kényelmesebb asztali lejátszón nézni.
2011. ápr. 24. 00:00
 1/4 anonim ***** válasza:
az asztalidnak nincs baja, mástól kapott lemezt lejátssza rendesen?
2011. ápr. 24. 00:08
 2/4 A kérdező kommentje:

Hogy is mondjam az eredetivel nincsen baj. A kiirtak közül is sokat végigvisz hibátlanul, de van jó néhány amit nem. pont azok a hibák amiket leírtam fent. most is ez volt 10 perce kellett abba hagynom egy filmet, mert az utolsó 1 perce egyszerűen már nézhetetlenné vált a folyamatos akadás miatt.

Ha kölcsön kaptam egy nem eredetit azt is mindig szépen végig vitte. csak az az érdekes, hogy a divixeseknél fordult elő többször a hiba a sima dvd-éseknél most először. amit most néztem filmet sima dvd formátumú volt.

2011. ápr. 24. 00:11
 3/4 A kérdező kommentje:
bocsánat nem 1 perce hanem tíz perce.
2011. ápr. 24. 00:12
 4/4 anonim ***** válasza:
Talán csak egyszerűen túlmelegszik.Próbáld szellősebb helyre tenni.
2011. ápr. 24. 07:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!