Fuxreiter.Jack kérdése:
Melyiket vegyem meg?
Figyelt kérdés
Melyik éri meg jobban a pénzét, és melyik a jobb alkotás?
Dishonored vagy a Mass effect 3 , ez itt a kérdés.
2013. jan. 16. 18:09
1/10 anonim válasza:
Mass effect 3 az jó kis game a másikat nem játszottam!
2/10 anonim válasza:
Mind a kettő nagyon jó játék, viszont a Dishonored-et elég hamar meguntam. A Mass effectre szavazok.
3/10 anonim válasza:
Mass Effect 3, de csak ha játszottál az előző kettővel.
4/10 anonim válasza:
Mass Effect 3 inkább ha tudsz angolul.
Különben felesleges.
5/10 anonim válasza:
Mass Effect 3 (importált karival = a 2-ből importálod a 3-ba a karit 30-as szinten) szerintem nem lehet megunni :D
9/10 anonim válasza:
Szerintem egyiket sem. Nekem egyik sem tetszett. A mass egy összecsapott tipikusan konzolos bugyuta buta semmi tele rohadt hosszú DX11 videokkal...A másik pedig unalmasabb, mint az előző.Épp most akarom törölni őket a gépemről, remélem hogy írmagjuk sem marad utánunk.
Vegyél inkább Hitman-t, Far cry-t, Battlefield -t, Bioshock-ot, Splinter cell-t stb.
10/10 anonim válasza:
Dishonored, ha szereted a misztikus kalandjátékot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!