Minecraft memóriahasználat növekedés?
Figyelt kérdés
Mostanában ha elindítom a játékot, 10-15 percig megy majd az fps 0.001-esre vált(igazából nem, csak így néz ki), és ugyanígy fagy a menü is(alig lehet ilyenkor kilépni). Megfigyeltem, hogy ha elindítom a memóriahasználat nő (szépen lassan, és nem áll le, még akkor is, ha csak a főmenüben vagyok) és ha eléri az 1 gigát (ennyire van korlátozva a java max memóriafogyasztása) akkor keletkeznek ezek a fagyások. Valakinek ötlet, hogy miért van ez? Arra is gondoltam, hogy megnövelem a java memóriáját, de azzal max késleltetném a fagyást.2013. jan. 6. 17:19
1/2 anonim válasza:
Megpróbálhatod tesztelni, mi van ha új pályán játszol ugyanennyi ideig. Ha ott működik, akkor a gond valószínűleg a mostani mapodon lesz. Megpróbálhatod frissíteni a játékot, vagy esetleg butítani egy előző verzióra, mert lehet, hogy bug. Ha 64bites oprendszered van, akkor az ehhez tartozó jáva használatával az 1 Gb-ot is lehet növelni. Ha használsz pluginokat vagy valamilyen modot akkor az is okozhat sok mindent.
2/2 A kérdező kommentje:
Mindent kiprobáltam, de semmi nemtörtént. Az a helyzet, hogy régebben is előfordult ez, de egyszer csak elmúlt. Már 1ideje nem csinálja ezt... :/ gondolom a win néha csinál valamit... Még tesztelgetem és ha megvan a gond akkor leírom.
2013. jan. 27. 19:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!