A haj növekedéshez mi kell?
évek óta növesztem a hajam és nem nő meg csak ép ,hogy vállig.
A barátnőmmel együtt kezdtük növeszteni és neki már a fenekéig ér a haja.
Nem törik,nem korpás,semmi baja nincs a hajamnak.Meg nézettem több fodrásszal,hogy miért nem nő.
Viszont ha levágatom pár hónap alatt eléri a vállamat.
Ez hogy lehet?
Nálam a hajam úgy kezdett el nőni, hogy hennát kezdtem el használni igaz az csak vörösre festi a hajat az enyém barnásvöröses lett. Levágattam nagyon rövid, fiúsra a hajamat és bő 1 év alatt megnőtt válltól egy picit hosszabbra. És nagyon szép fényt adott neki, sőt a fodrász azt mondta, hogy nincs töredezett hajszálam sem.
A lényeg, hogy igazi eredeti henna legyen. Amire az van ráírva, hogy fekete, szőke henna- az nem igazi. A henna csak vörösre tud festeni, nem szőkére és nem feketére de még barnára sem.
Lehet egyébként neked ilyen a genetikád. Mert én is növeszteni szeretném de nagyon nehezen nőtt meg eddig. Ha hennát nem használtam volna, akkor még annyit se nőtt volna:). Általában vállig nőtt a hajam eddig.
Sok vitamint egyél. Tegyél rá pakolásokat pl ricinus olaj- ez nem festi be a hajat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!