Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ez mit jelent wow-ban (bővebbe...

Ez mit jelent wow-ban (bővebben lent)?

Figyelt kérdés
Regisztráltam tauri-n.Letöltöttem a wow-ot és be írtam a felhasználónevem és a jelszvam és azt írta ki hogy:AUTHENTICATING

2013. jan. 5. 08:56
 1/5 anonim válasza:

Ez bejelentkezésnél van. Ellenőrzi az adatokat. Ha nemlép be akkor nézd meg hogy jó PATCH-e vagy-e? 3.3.5-ön fut a Tauri.Ezt a jobb alsó sarokban tudod megnézni a bejelntkező képernyőn. Ha nem 3.3.5ös a WoW-od:

1.Nézd meg hogy hanyas Patch-en van.

2.Menny fel erre az oldalra: [link]

3.Tekerj lejjebb ott találsz olyat hogy enUS(régebbi kliens mint 3.3.2)

4.Ha te pl 3.2.0án vagy akkor 3.2.0tol szépen soraban elkezded letöltögetni a Patcheket.(persze onnan kezd amekkorán vagy az 3.x.x az 3.0.0)

5.Sorban telepítsd fel őket 3.3.5ig.(ha olyat ilyet látsz hogy 3.3.0->3.3.0 vagy 3.3.3->3.3.0 vagy 3.3.5->3.3.5 ezeket is telepítsd ugye sorba ahogy kivannak írva mert ezek frissítések az adott patchez)

6.Ha fent van mind és a játék belépőképernyöjén 3.3.5 van. Akkor nagyjábol kész vagy. Még az a dolgod hogy kilépsz a játékból. A WoWod mappájában: DATA mappában lesz egy enUS mappa amiben van egy olyan file hogy realmlist. Ezt társítod pl jegyzettömbel. Kitörlöd ami benne van és beleírod ezt: set realmlist hu.logon.tauri.hu

7.Ha kész vagy akkor elindítod és belépsz.

Másik eshetőség: Ha felvan patchelva alapbol 3.3.5-re akkor nézd meg a realmlistodat és írd bele ezt: set realmlist hu.logon.tauri.hu (ezt az előbb már leírtam de azért leríom)

Indítsd a játékot és lépj be. Valószínűleg menni fog. Ha nem megy akkor írj rám skypeon: fejes.bence5

2013. jan. 5. 11:57
 2/5 A kérdező kommentje:
az összeset le kell tölteni?
2013. jan. 6. 09:54
 3/5 anonim válasza:
sajnos igen.
2013. jan. 6. 11:32
 4/5 Csiß ***** válasza:
Ha patch probléma lenne akkor azt a hibaüzenetet dobná,hogy nem jó a kliens verzió.AUTHENTICATING "hitelesítés".Ha itt hal le a bejelentkezés akkor szar a login a szerveren ahol játszol.
2013. jan. 7. 13:49
 5/5 anonim válasza:
utolsónak. Sajnos nem. Az LK-s szerverek még nem ienek. Itt egyszerűen csak fojamatosan AUTHENTICATING-ol. És igen az összeset le kell tölteni ahogy írtam.
2013. jan. 8. 19:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!