A Skyrim játékban az küldetés amikor egy redguard nő Whiterun városában bujkál mert az Alik'r harcosok keresik. Abban Saadia vagy Kematu mond igazat?
Figyelt kérdés
tegnap 15:49
1/4 anonim válasza:
Saadia. Mindig segítek is neki elnáspángolni az üldözőit.
2/4 anonim válasza:
Ez csak rajtad áll, nincs "helyes" megoldása. A döntésedtől függően másként fejeződik be, ennyi.
3/4 anonim válasza:
Ezt a kérdést nem válaszolja meg egyértelműen a játék.
Nekem mindig az volt a benyomásom, hogy Saadia sztorija nem áll össze. Azt állítja, hogy Thalmor ellenes volt, ezért küldtek utána bérgyilkosokat, de Hammerfell nem Thalmor párti és ha a Thalmor elől akarna elbújni, Winterfellben bújkálna, nem pedig Whiterunban, ahova szabad bejárása van a Thalmornak.
Kematu ezzel szemben azt állítja, Saadia Thalmorpárti volt egy Thalmorellenes országban és Skyrim egy Thalmor felé húzó semleges területén bújkál, ahol az Alik'r-ok nem tudnak együtt dolgozni a hatóságokkal.
4/4 anonim válasza:
Nem derül ki. Bár én mindig is gyanúsabbnak találtam Saadia verzióját. Azt állítja, a Thalmor akarja elkapni, mert nyíltan kiállt ellenük otthon, na de az otthona, Hammerfell eleve nem barátja a Thalmornak, szóval emiatt nem kellett volna menekülnie. De ha ettől el is tekintünk, egy olyan tartományban, Skyrimben, ahol jelen van és rengeteg ügynökkel aktívsn tevékenykedik és vadássza az ellenségeit a Thalmor, miért nem Thalmor ügynökök vadásznának Saadiára is, miért hammerfelli zsoldosok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!