Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » SSO főtörténet, hogyan?

SSO főtörténet, hogyan?

Figyelt kérdés

Üdv, azokhoz szól a kérdésem akik már legalább Anne-t kiszabadították.

Az utána következő Léleklovas edzések a druidakifutóban (akár a léleklovasokkal akár rihanonnal) meddig tartanak? mire készüljek, ezt csinálom hónapokig vagy pár hét?

dec. 3. 20:21
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

A léleklovaglás Rihannonnal 108 napig tart, ha nem rontod el. Mivel a megbízásokat (miután feloldottad) el lehet rontani és akkor bukod a pontokat.

A léleklovas edzés jelenleg végtelen, mert a főküldi jelenleg odáig tart. Majd ha egyszer valaha folytatódik, akkor vége lesz és megy tovább.

dec. 3. 23:26
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm. És arról van hír hogy kb mikor folytatódik a főtörténet?
dec. 4. 05:37
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Nincs, de sose kapkodták el. Gyakran fél évet kell várni rá. Aztán olyan rövid ami bejön, hogy két bajni között megcsinálom.

13 éves a játék, ennyi idő alatt annyi minden kerül más játékokba, hogy új játékosként az életben be nem hozod. Erre számítottam én is, hát csalódtam, mit ne mondjak.

dec. 4. 07:19
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ.

Akkor várunk.....

dec. 4. 07:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!