Mi lehet az a játék amibe egy piros helikopterrel kellett hulladékot keresni egy 3D rts padján? Majd azokat egy bázisod keményébe kell bedobni és légpárnás gépfegyveres kis tankott tudtál csinálni, majd azzal kellett küldetéseket..
Volt benne ellenség bázis, meg saját bázis voltak védő tornyok is és mindig jöttek a missziók.
Gyerekoromban nagyon béna voltam most végig játszanám ,de a címe elkopott...
Aszem annyi beugrott ,hogy zöld háttér volt a menü és a töltő kép és valami videó bevágasok voltak az átvezetők, ilyen aktakukac csávot meg merényletek egy torony irodaházba és ő dirigál.
Meg nem csak gépfegyvert lehetett felszerelni hanem ágyút is a légpárnásra később kerekes járműre
Windows volt régebbi játék 2006-2008 környékén játszottam vele és csak a helikopterrel lehetett menni vagy a szerkesztett járművel, ember ként nem lehetet lőni.
Légpárnás gépfegyveres tank volt meg valami homok futó az elején.
Helikopterrel találtál valami roncsot be kellett szállítani kötélen egy kéménybe, be ejtetted és utána abból lehetet mást legyártani majd irányíthatad
Hostile Waters: Antaeus Rising (2001)?
Az az!
Nem tudom ,hogy találtál rá ,de pro vagy!
Köszöntem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!