Juliuscezar kérdése:
A Steamen vettem egy játékot amit úgy hívnak hogy Assassin s Creed 2 és megvettem le is toltottem az de az aktiválókód nem jó nem helyes nem tudom hogy mi lehet a gond. Nem tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
elindítom a játékot és azt írja ki azt hiszem hogy a ubisoft hogy:Unable to find the Ubisoft Game Launcher, please re-install Assassin s Creed 2. Ubisoft Game Launcher: Error Code 2. és én újrainstalláltam kétszer is de nem megy mindíg ugyanezt írja ki és az aktiválókódot ha beírom akkor nem jó azt írja ki hogy érvénytelen . Mit tegyek?2012. dec. 31. 11:30
21/27 A kérdező kommentje:
csak setup vam :D
2013. jan. 3. 09:29
22/27 anonim válasza:
Mármint setup.exe? ak azzal telepítsd
23/27 A kérdező kommentje:
csak setup semmi tobb és a pc-m azt írja hogy azt a setup-ot nem is képes telepíteni .(csak simán setup)
2013. jan. 3. 17:31
24/27 anonim válasza:
Na jó ez már engem is felhúz. Adok linket arról a verzióról amit én használok, de ott crack-elni kell azzal az egy ddl-el :D.
Itt van ez a torrent oldal: deathlord.eu
Itt a keresőbe beíród ezt: Assassins's.Creed.II-Black.Edition és letöltöd. Ott van az oldalon minden információ a telepítésről, remélem ezzel már menni fog. Akkor töröld le azt a black boxosat. Bár nem értem miért nincs setup.exe xd.
25/27 A kérdező kommentje:
nagyon szépen koszonom hogy megadtad ezt az oldalt és azt is hogy próbáltál nekem segíteni. :) nagyon szépen koszonom hogy eddíg próbáltál nekem segíteni sokan ezt sem tették volna meg :) rendes vagy :D
2013. jan. 3. 20:03
26/27 anonim válasza:
Köszönöm :D. Akkor próbáld ki nekem ez van és megy :D
Remélem neked is fog működni, amúgy az első részt kitoltad? :D Mert ez a játék egymásra épül, nagyon szorosan, főleg majd a Revelations-ban lesznek visszautálások az első részre :D De mindegyiket sorban 100% megéri kitolni :D
27/27 A kérdező kommentje:
Nekem elősször az első rész volt meg de psp-n. Szóval igen megvolt de még akkor kisebb voltam és nem bagyon figyeltem a torténetre . :D De azóta már megvolt nekem a brooderhood meg a as3-is szóval nem igazán megyek sorban :)
2013. jan. 4. 07:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!