Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A Steamen vettem egy játékot...

Juliuscezar kérdése:

A Steamen vettem egy játékot amit úgy hívnak hogy Assassin s Creed 2 és megvettem le is toltottem az de az aktiválókód nem jó nem helyes nem tudom hogy mi lehet a gond. Nem tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés
elindítom a játékot és azt írja ki azt hiszem hogy a ubisoft hogy:Unable to find the Ubisoft Game Launcher, please re-install Assassin s Creed 2. Ubisoft Game Launcher: Error Code 2. és én újrainstalláltam kétszer is de nem megy mindíg ugyanezt írja ki és az aktiválókódot ha beírom akkor nem jó azt írja ki hogy érvénytelen . Mit tegyek?
2012. dec. 31. 11:30
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Ezt szedd le (7 darabban van fent), csomagold ki és telepítsd fel, és máris játszhatsz, azt a Steamest meg dobd a kukába :D

Tessék: [link]

2013. jan. 2. 10:54
 12/27 A kérdező kommentje:
az a 7 link amit megadtál azt próbáltam kibontani winrar-on keresztul és azon a programon keresztol is amit te adtál meg de nem meg nem tudod hogy mi lehet a gond ?
2013. jan. 2. 15:12
 13/27 anonim ***** válasza:
Kell hozzá jelszó? Mert ottvan alul, de tessék ez a kicsomagolási jelszó: www.p30download.com
2013. jan. 2. 15:24
 14/27 A kérdező kommentje:
ez valami arab oldalt adott ki.nem tudom hogy miért. hol gondolod hogy alul?mármint a jelszóra gondolok.
2013. jan. 2. 16:24
 15/27 anonim ***** válasza:
Ez a jelszó ezt ad meg kicsomagoláskor tudom furcsa :D Nem kel rámened xd csak másold be jelszónak :D
2013. jan. 2. 17:20
 16/27 A kérdező kommentje:

oké kibontottam és most? a kibontás után nekem valami fájlt tett ki a munkalapra aminek az a neve hogy:Assassins.Creed.2.BlackBox.Repack_p30download.com.part1

ezzel most mit csináljak?

2013. jan. 2. 17:45
 17/27 A kérdező kommentje:
ja és koszonom hogy van hozzá turelmed hogy ezeket mind elmond . tényleg nagyon rendes vagy.KOSZI
2013. jan. 2. 17:46
 18/27 anonim ***** válasza:
Isonak kéne bene lennie ha mindet leszedted és egyhelyre töltöted le, tehát minden rar egymás melett van.
2013. jan. 2. 18:06
 19/27 A kérdező kommentje:

nekem ez van benne:Assassins.Creed.2.BlackBox.Repack_p30download.com - Redist - DirectX ,vc és a directX-en belul mér -ilyen hónappal kezdodo szavak és a vc-n belul még - vc86 és még a legeljén ahogy beléptem az Assassins.Creed.2.BlackBox.Repack_p30download.com -mappába akkor még ilyen dolgok vannak rokton az elején:!pd - autorun - pd (ez kép)- setup - setup1 - setup2 - setup3 - www.p30download.com - www.p30forum.com

ennyi nincs tobb.

2013. jan. 2. 21:28
 20/27 anonim ***** válasza:

setup-al kéne telepíteni de mik azok a setup 123? :D

ha van setup.exe ak azal kel telepíteni.

2013. jan. 3. 06:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!