A Steamen vettem egy játékot amit úgy hívnak hogy Assassin s Creed 2 és megvettem le is toltottem az de az aktiválókód nem jó nem helyes nem tudom hogy mi lehet a gond. Nem tudnátok segíteni?
Ezt szedd le (7 darabban van fent), csomagold ki és telepítsd fel, és máris játszhatsz, azt a Steamest meg dobd a kukába :D
Tessék: [link]
oké kibontottam és most? a kibontás után nekem valami fájlt tett ki a munkalapra aminek az a neve hogy:Assassins.Creed.2.BlackBox.Repack_p30download.com.part1
ezzel most mit csináljak?
nekem ez van benne:Assassins.Creed.2.BlackBox.Repack_p30download.com - Redist - DirectX ,vc és a directX-en belul mér -ilyen hónappal kezdodo szavak és a vc-n belul még - vc86 és még a legeljén ahogy beléptem az Assassins.Creed.2.BlackBox.Repack_p30download.com -mappába akkor még ilyen dolgok vannak rokton az elején:!pd - autorun - pd (ez kép)- setup - setup1 - setup2 - setup3 - www.p30download.com - www.p30forum.com
ennyi nincs tobb.
setup-al kéne telepíteni de mik azok a setup 123? :D
ha van setup.exe ak azal kel telepíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!