Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » GTA San Andreas mentés, mi...

GTA San Andreas mentés, mi lehet a gond?

Figyelt kérdés
Letöltöttem egy mentést,régebben működött,de most nem.Amikor belépek a GTA-ba,játék betöltése,és rámegyek a mentésre,betölt,és kidob,a gta_sa működése leállt,letöltöttem még egy mentést,az is ezt csinálja,de ha én csinálok egy mentést,nem csinálja ezt,de ha az én mentésem kihúzom a GTA SAN ANDREAS USER FILES BŐL,és be akarom másolni mint az előző kettőt,akkor ugyanez,olvastam másoknál is van ilyen gond,de nem volt értelmes válasz...

2012. dec. 26. 12:16
 1/5 creeperkiller válasza:
Telepitsd ujra a játékot :)
2012. dec. 26. 12:56
 2/5 anonim válasza:
mentést minek töltesz le?
2012. dec. 26. 12:57
 3/5 anonim válasza:

Szia!

Nekem is volt ilyen gondom, nekem nem volt a mentésem (amit letöltöttem) kompatibilis a GTA SA verzióval.

2012. dec. 26. 12:59
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem jutottam semmit előre,az újratelepítés hülyeség,már próbáltam,de kompatibilis,mert annó használtam is ugyanezt a mentést,de semmi,tudtam h nem lesz hasznos válasz.
2012. dec. 26. 17:32
 5/5 -=GReddy=- ***** válasza:
Ha abszolút semmi nem használ akkor én újratelepíteném a számítógépet
2012. dec. 27. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!