Tamas243 kérdése:
Tudnátok mondani olyan játékokat amiben nagyon durván lehet rombolni a környezetet? Szal házk omlanak le stb.
Figyelt kérdés
battlefield részeket ne mondjátok :D2012. dec. 29. 01:18
1/4 anonim válasza:
CoD 5 - Word at War
Pár napja a heverom mutatta, egész jól omladozna.
2/4 anonim válasza:
Crysis első rész, meg amiben rohadt jól törik minden, az a Red Faction: Guerilla
Crysisban az a jó, hogy amit leromboltál, azzal csinálhatsz még dolgokat, védekezhetsz, nekidobhatod az ellenségnek stb, bár én erre talicskát szoktam alkalmazni:D
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm ez a Red.Faction.Guerrilla jól néz ki meg nézem :D
2012. dec. 29. 12:43
4/4 anonim válasza:
Nem tudom hogy milyen fajta játékra gondolsz,de azért mondok egyet.A játék neve nem más mint:Demolotion Company.
A lényege hogy egy cég tagja vagy,aki épületek rombolásával keresi a kenyerét.Élvezetes pályák,a fizetést új cuccokra költheted (robbanószerek,kézi eszközök,munkagépek).Sajnos a játék német nyelvű, de emiatt senki se riadjon vissza tőle,nagyon élvezetes.
Remélem segítettem ezzel:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!