Miért akadozik a Sims 2?
Figyelt kérdés
Feltelepítettem a játékot 4 kiegészítővel. Alapból szépen fut, semmi baj nincs vele,a gépem elég hozzá de amikor mozgatom,forgatom a kamerát kegyetlenül elkezd akadozni.2012. dec. 28. 17:39
1/11 -Igazmondó- válasza:
Ezek szerint mégsem elég a géped hozzá.
2/11 A kérdező kommentje:
Pedig de. :)
2012. dec. 29. 13:28
3/11 A kérdező kommentje:
CPU: Genuine Intel(R) CPU T1400 @ 1.73GHz
CPU Speed: 1.7 Ghz
RAM: 1GB
OS:Microsoft Windows XP Professional Szervizcsomag 3 (build 2600)
Video RAM: 128 MB
2012. dec. 29. 15:05
4/11 Fodor Szandi :D válasza:
Milyen gyakran használod a játékot és a netet? Egyszer nekem is azért kellett letörölni mert a net és a játék együtt tönkretették a gépemet:/. Van kiegészítőd is?
5/11 A kérdező kommentje:
Hát egyszerre nem futnak.Bár nem tudom mi köze a kettőnek egymáshoz. :D
Egyébként igen. Van fent mellé 4 kieg.
2012. dec. 30. 21:00
6/11 anonim válasza:
Ne játszodj túl nagy felbontasban és a grafika minőségét is ellenőrizd..
7/11 Fodor Szandi :D válasza:
Hát nem tudom az a baja-e, de az utolsó válasz műveletét megcsinálhatod hátha jobb lesz a játék:DDD
8/11 anonim válasza:
Hát a rendszer követelmények alapfokkán vagy.
Ami azt jelenti, hogy nem lesz megfelelő játékmenet.
Nagyon nem jó az a gép a Sims2-höz.
Legalább ilyen gép kellene.:
CPU: 2.8GHZ Dual Core
VGA: 512 HD
RAM: 2gb
9/11 anonim válasza:
az is lehet a baj hogy a kiegészítő sok ami nagyon foglalja a helyet ha elmondanád a kiegészítőket lehet hogy tudnám meik laggoltatna
10/11 A kérdező kommentje:
Éjszakák,Évszakok,Szabadidő és a Nagyvárosi élet. Egyébként átköltöztettem a családot egy kisebb házba, azóta nem csinálja. Szépen fut maxon is :)
2013. jan. 1. 22:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!