LoL ( League of Legends) még kezdő vagyok, melyik olcsóbb championt lenne érdemes megvennem? Rövidítéseket valaki el tudná magyarázni?
Sziasztok!
Na még most kezdtem el játszani, azt szeretném kérdezni, hogy melyik az a champion, amelyiket könnyű kezelni és elég erős is:)?! Én cho'gat-ot néztem ki, tesóm azt vagy jaxot ajánlotta, ezek mennyire jók? Ja, és hogy ha ajánlasz valamit, légyszi mond meg, hogy mit vegyek neki ( damage, élet stb.)! Support karaktereknek milyen képességeik vannak? mi a feladatuk? milyen nehéz kezelni?
És még a rövidítésekre is kíváncsi lennék, melyik mit jelent pl: ks, gj
Előre is nagyon köszi!
Vagy ha van plusz infód a game-ről ami jól jöhet egy kezdőnek, azt is leírhatod:) köszi:)
meg lenne még egy kérdésem:D a rúnák mire jók? és hogy lehet szerezni? azt látom ha rámegyek a karimra hogy van olyan fül hogy "Runes" de ott mit kell csinálni?
előre is köszi:)
Lehet rúnát venni ahol veszed a championokat de azt 20 szint alatt nem érdemes használni amúgy nézem ezeket a ks azt jelenti hogy killsteal vagyis elloptad a killemet.Sok szerencsét a játékhoz.
ui.:én ajánlom hogy vedd meg teemo-t mider (közép) karakter és erős :D
Én is ashe-t ajánlom ha kezdő vagy, mert egyik legkönnyebb karakter, de a manájára figyelj oda. lvl 20ig csak championokat vegyél, ajánlom Garent Jaxet Chogathot Teemot (ezek azok amiket gyorsan be tudsz szerezni), ha ráveszed magad arra hogy egy kicsit több ip-t gyűjts akkor jöhet Olaf, Irelia, Renekton, Darius, Lee sin... persze ezek szinte mint top lanere (felső) való karakterek.
még annyi hogy ha tényleg szeretnél belevágni a játékba akkow nézz www.own3d.tv - n league of legends streameket, itt legtöbbször rutinos játékosok játszanak magas színvonalon. És ha még a játék lefolyásáról szeretnél többet megtudni akkor ajánlom, hogy ezt olvasgasd végig
köszi :)
egyébként megvettem Master Yi-t kezdek bele szokni egész jó statjaim vannak már:)
Am nocturneről mit gondoltok? ( még nem nekem kéne :) )
Egy korábbi kérdésedre válaszolva, a melee a közelharci championokat, a recommended a kezdőknek ajánlott championokat mutatja meg. :)
A rúnák (ahogyan a msteryk is,) nagyon fontos elemei a játéknak, különösen a játékok elején számítanak, de ahogy fentebb is írták, nem érdemes 20-as szint alatt vásárolni belőlük, mert akkor még nem sokat érnek, pénzkidobás.
HA már ott tartasz majd, érdemes megnézegetni, hogy milyen rúnákat masteryket, tárgyakat, skillsorrendet ajánlanak ezen az oldalon, ezeket az útmutatókat mind nagyon profi játékosok írják: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!