LoL ( League of Legends) még kezdő vagyok, melyik olcsóbb championt lenne érdemes megvennem? Rövidítéseket valaki el tudná magyarázni?
Sziasztok!
Na még most kezdtem el játszani, azt szeretném kérdezni, hogy melyik az a champion, amelyiket könnyű kezelni és elég erős is:)?! Én cho'gat-ot néztem ki, tesóm azt vagy jaxot ajánlotta, ezek mennyire jók? Ja, és hogy ha ajánlasz valamit, légyszi mond meg, hogy mit vegyek neki ( damage, élet stb.)! Support karaktereknek milyen képességeik vannak? mi a feladatuk? milyen nehéz kezelni?
És még a rövidítésekre is kíváncsi lennék, melyik mit jelent pl: ks, gj
Előre is nagyon köszi!
Vagy ha van plusz infód a game-ről ami jól jöhet egy kezdőnek, azt is leírhatod:) köszi:)
Hali! Szerintem kezdésnek egy ashe-t vegyél, de ha 1350esek között vacillálsz akkor inkább jax, mert vele talán könnyebb jól játszani.Szerintem vegyél neki ability powert és életet.
Minden support hősnek más képessége van(minden hősnek).A feladatuk az, hogy bottom(bot)/alsó/ lanen támogasság az ad carry-t.Az ad carry, egy olyan hős aki szintén bot lanen megy és ő csinálja a legtöbb sebzést teamfightban(harcban).A support feladata, hogy megvédje vagy segítsen neki megölni egy másik hőst.A sup. hősök legtöbbször tudnak heal-elni, vagy stunnolni,slowolni, tehát az ő feladatuk nem a sebzés hanem inkább a támogatás.Hoghya most kezdted a játékot nem ajánlom, hogy supportolással kedzj mert ez eléggé elveheti a kedved a további játéktól,mivel néha nem a te hibád pl. ha megölik az ad carry-t akkor is elkezd b*szogatni chaten stb.Tehát szerintem ne kezdj supportolással, meg kis szinteken igazából legtöbbször nincs is support.
Rövidítések: ks(killsteal):öléslopás ha magyarra akarjuk fordítani tehát valaki lesebzi teljesen az ellenfelet te pedig beleütsz egyet és tiéd a kill na az a ks.
gj: good job-szép munka
gg:good game-jó játék
bg:bad game-rossz játék
adc:-attack damage carry(elmagyaráztam)
apc:ability power carry(ő megy miden és értelemszerűen ability power itemeket vesz)
sup:support
jung:jungle(nagyobb szintre ha elértél lesz majd a csapatban egy jungler aki a jungelben lévő szörnyeket öli, és besegít kicsit minden lanen ha baj van.
Naggyából ennyi jut most eszembe, remélem segítettem.
köszi:)
sokat segítettél
cho'gat vélemény?
Jaxxall/ cho'gattal melyik robot ellen játszak? melyik ellen tud legjobban érvényesülni?
Master Yi esetleg? vélemények?
és a meele meg a recommended mit jelentenek? ;D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!