Milyen mob volt ez a Minecraftban?
Herobrine egy "szellem" a minecraftban. Azt terjesztik, hogy Notch a halott testvére emlékére tette bele a játékba, de "elszabadult", vagy mi? Olyan mint egy normál karakter, csak fehér az egész szeme. 8x gyorsabban közlekedik mint egy rendes ember, mert Netherből származik. 2x2 alagutakat ás a bányákban, különös dolgokat, csapdákat épít, lop a ládákból.
De ez teljességgel kitaláció.
Hát kérlek szépen, ne neked álljon már feljebb. Honnan kéne rájönnünk, hogy te textúracsomagot használ és nem ismered fel benne a zombit?
Sőt, ki is emelted, hogy "nem zombi volt,hanem élő,sima ember"
Szóval ez egy tökéletes Herobrine sztori.
Üdv,
Az első válaszoló.
kedves első
nem azért buktam ki,mert nem találtátok ki a dolgot,hanem mert itt elkezdtetek vádaskodni,hogy teszem a hülyét meg be akarok mesélni valamit,amiről egészen eddig azt sem tudtam micsoda. Egyébként nagyon köszönöm a leírást,most már tudom. Másrészt,írtam,hogy kezdő vagyok,fogalmam sem volt róla,hogy van valami textúracsomagom,egy hete játszom vele,eddig egy barátomnál játszottam,aki aztán telepítette nekem is,és gondolom ő állított be valamit,mivel én még nem értek hozzá. Nem tudom mi értelme lenne hazudnom. Minden esetre köszönöm szépen a válaszokat! Boldog Karácsonyt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!