Magyar minecraft! Hogy kell minecraftban olyan világot olyan túlélő vélágot létrehozni amiben a boltból nem lehet cuccokat kihúzni?
Én a magyar Minecrafton játszok! De nem tudom, hogy lehet olyan túlélő világot létrehozni amiben nem lehet a boltból kihúzni cuccokat! Mert én mikor beállítom a világ létrehozásánál a dolgokat akkor mindig kikapcsolom a csalást! Leírom, hogy, hogy szoktam beállítani::
VilágMód: TÚLÉLŐ
VilágTipus: NAGY BIOMOK
CsalásokEngedélyezése: KI
Bónuszláda: BE
ÉpítményekGenerálása: BE
KezdőértékAVilággenerátornak: ÜRESEN SZOKTAM HAGYNI
Na szóval így szoktam beállítani!
De mikor belépek oda a boltba (E megnyomásával) , akkor engedi azt, hogy bármilyen cuccot húzzak ki és használjam! De én ezt nem szeretném! Hogy kell azt megcsinálni, hogy ne lehessen kihúzni onnan a cuccokat és túlélő módban legyek? Én túlélő módban akarom játszani úgy, hogy CRAFTTOLNI tudjak, mert az jó! Éppen azért nem szeretném azt, hogy lehessen cuccot kihúzni a boltból! Ja a Magyar ;Minecraft;tal játszok! Jelenlegi verziója: (1.4.4)!
Készítette a magyar minecraftot: (Colos22)
Na szóval ennyi is lenne!
Köszi előre is! Szisztok!
Egyszerűen ne használd.
U.i.: az amit te használsz egy nagy fos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!