Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Milyen a Rocksmith?

Milyen a Rocksmith?

Figyelt kérdés
Aki játszott már vele, azoknak a véleményét szeretném kérni. Érdemes-e megvenni? Meddig kötött le titeket, és mennyire képes oktatni titeket? Ha teljesen kijátsszátok akkor mondható, hogy igazi gitárosok vagytok? És milyen opciók vannak benne? Van-e balkezes mód, hogy fordítva mutatja a bundokat? Van-e basszusgitár része (tehát a basszusnak a saját riffjeit, szólamát játszani)?

2012. dec. 19. 17:16
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Kéne tanulni zeneelméletet itt néhánynak.
2012. dec. 26. 10:05
 22/22 anonim ***** válasza:

Hali.

Mindenek előtt szeretném leszögezni, hogy senkivel se akarok vitatkozni és mindenkivel egyetértek.

Elmondom az én gitározási történetemet:2000ben kezdtem el gitározni, 3 barátom kezdett el tanitani (sajnos nekem nincs semmi tehetségem a gitározáshoz,csakis a szorgalmamnak köszönhetem azt amit eddig elértem,ami nem sok). Sajnos a nehezebbik és talán a rosszabik utat választottam, mert kihagytam az alapokat(ütem,skálázás,akordok,stb...).Egyből a Nothing else matters akartam megtanulni amit ha ismers akkor tudod hogy nem a legegyszerübb szám. Szóval kemény 2 év alat sikerült valamit tanulni, de soha nem lettem igazi gitáros azota sem, mivel nekem oktatora van szükségem.Próbálkoztam könyvel,oktatovideoval,stb.. de egyik sem segitett igazán, bár az igazat megvalva a lelkesedésem is alább hagyott.

Az egésznek az a lényege hogy szeretek gitározni(ami persze nem fedi a valóságot mert csak pengetek néhány hurt,ami nem igazán nevezhető gitározásnak),nem érdekel mások váleménye,de meghallgatok minden tanácsot és meg probálok azokbol tanulni. Én azért gitározok mert szeretem csinálni, futni is azért járok mert akarom és szeretek, és nem azért hogy mások kedvében járjak.

A Rocksmith nevü játékról(oktatóprogramról)csak annyi hogy ez is segit a fejlödésben. Én mindenképpen megveszem mert ha nem is leszek töle a következö Jimy Hendrix,de azért szórakoztatni fog mint játék és valamelyest tanitani fog mint egy oktatóprogram.

Ha kezdö gitáros vagy akkor hallgass a tapasztaltabbakra, azokra akik szivesen adnak jo tanácsokat, akik pedig számodra nem fontos infokkal szolgálnak azokkal meg nem érdemes vitatkozni,ahelyet tanulj meg inkább egy uj számot.

Kb 1 honap mulva megveszem a játékot, azután tudok neked véleményt adni hogy milyen is ez a játék egy kezdő gitásrosnak (mármint nekem).

2013. jan. 14. 11:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!