Milyen a Rocksmith?
:DDD GTA-s hasonal külön tetszett :D
de őszintén, mondj már egy gitárost, aki játékból tanult gitározni. veszekszel itt képzett gitárosokkal, azért, mert valami hülye videójáték majd biztos okosabb mint egy jó tanár.
egyébként meg leírtam, az oktatóvideókról tanulók nagy része szar. aki gitárpróról tanul, szinte kivétel nélkül mind szar. a könyvet meg sem említem, hogy lehetne úgy zenét tanítani, hogy egy nem hangzó dolog tanítja..
úgyhogy valószínűleg az, hogy játékossá teszik az oktatást, nem jelenti azt, hogy jobb lesz.
kis tiszteletet meg azért mutathatnál, biztos nagyon ügyes ember vagy, megtaláltad a számítógépes játékot, játssz vele, de próbálj már reális lenni.
amúgy is, aki ilyen hülye, hogy játék kell ahhoz, hogy valamit tanuljon, az bele se kezdjen a tanulásba. úgysem lesz hozzá kitartásod
Best Answer te egy retardált ember vagy. Egy kérdést tettem fel, te meg idejössz megmondani a tutit hogy én ilyen meg olyan vagyok. Képzeld, magamtól tanulok otthon gitározni, az összes dúr és moll akkordot gyakorlom és tudom (nem rég kezdtem el gitározni) és haladok előre, csak lassan mert EGYEDÜL tanulok könyv segítségével, ami pár sebből vérzik oktatás szempontjából. De nyugodtan még erre is írjál vissza, biztos okosabb lehetsz nálam. Kívánom hogy ugyanilyen intelligens ember legyél :)
Már sajnálom hogy ilyen kérdést feltettem egy játékról, mert egyből jönnek a nagyokosok akik monitor mögött azt állítják ők a nagyok, de egyszer szívesen találkoznék veled a való életben :)
Úgyhogy köszi a fogyatékos, kisiskolás menő beszólásaidat, jól meg is mutattad ki vagy valójában.
én is szívesen találkoznék veled.
a kérdésre kaptál jó választ, te kezdtél el nagyképűsködni :D
a tanár nélküli tanulásról megint van egy véleményem, de nem hallottalak még, úgyhogy inkább nem eröltetném, de mutatok egy másik nagyon kedves vitapartnert, kb úgy viselkedett, mint te, és ide jutott:
ja, és ott is én voltam a hülye..:)
és azért még mindig azt javaslom, mutass tiszteletet :D Best Answertől elolvasok 5választ, és látszik, hogy ért a dolgokhoz. :D én is értek hozzá, magamnak bizonyítanom sem kell, de már megfogadtam, jövőre nem fogok válaszolni, az ilyen kis hülyék menjenek a saját útjaikon, és mikor már 15ből 14gitáros használhatatlan lesz, én akkor bújok elő, a sok öntelt ember között, és megmutatjuk, hogy máshogy is lehet..:D
@BestAnswer: Téged hagylak is, látom előbújt belőled a "menj anyucihoz" meg hasonló szövegek. Veled vitázni sem szabad, mert olyan egy tanulatlan senki vagy hogy az fáj :D
Utolsó: Megértem, és bocsánat ha én voltam indulatos, bár én is visszaolvastam, és nem tudom, ki kezdte. Van pár tizenéves aki provokálni jön fel a másikat és lehülyézi mert fel tesz egy KÉRDÉST. De hát nekik magyarázhatjuk, ők úgy is csak azt hallják meg amit ők akarnak és ígyis-úgyis a másik a hülye, mert ez a tizenéves felfogás :)
Amúgy nagyon tetszik ez a darab, egyből irigy lettem rá, és mielőtt meghallgattam már gyakoroltam gitáron, egyre gyakrabban, nagyon tetszik a dolog és remélem én is eljutok egy bizonyos szintig. (e.g. A Tankcsapdától játszok könnyebb dalokat) IGEN akkordozással is már el tudsz minden normális számot kísérni, egyesek szerint ez nem így van :))
http://www.youtube.com/watch?v=0hoJ8H-Vzwc
megnézném, ezt hogy játszod el akkordokkal.
gondold már ezt végig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!