Szerintetek ki a legjobb assassin az Assassin's Creed-ben Altair, Ezio, Connor vagy Desmond?
Figyelt kérdés
Szerintetek ki a legjobb, miért kedvelitek?2012. dec. 16. 15:50
31/38 anonim válasza:
Ezio a legjobb
én 1 AC videó-nál ilyet olvastam:
Altair a legokosabb
Ezio a legmenőbb
Connor a legerősebb
Edward a legrészegebb
32/38 anonim válasza:
Szerintem Ezio a legjobb (bár még Altairt nem próbáltam), de a gameplayeket elnézve nem jobb mint Ezio.
33/38 anonim válasza:
34/38 anonim válasza:
EZIO Auditore hihetetle karakter
Altair badass
Connor szanalmas
35/38 anonim válasza:
Ezio hatalmas forma... fél Itáliát végig***** :D
Altair... jó arc, de nem eléggé van kidolgozva
Connor figurájával talán elfogult vagyok, mert az AC 3 tetszett nekem a legjobban a játékok közül, de nem tetszik, hogy Connor sosem képes lazulni és még csak jelét sem adta, hogy megtetszett vna neki egy lány...
Desmond... nem is tudom, elég türelmes. én már rég tarkón döftem vna azt a Shaun-t (amekkora szemét tud lenni az...)
Edward is tuti nagy arc lesz :)
összességében: Ezio a legjobb, a többi 1 helyen van nálam...
37/38 anonim válasza:
Nekem Edward. Engem Ő fogot meg a legjobban.
38/38 Gyulai Dávid Dániel válasza:
Ezio Altair Jacob.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!