Szerintetek ki a legjobb assassin az Assassin's Creed-ben Altair, Ezio, Connor vagy Desmond?
Tényleg ízlések és pofonok, de ez a jó benne.
Nálam az első helyen Conor áll, számomra nagyon meggyőzően ábrázolta egy félvér ember személyiségét, aki egy kicsit az egyik kultúrához, egy kicsit a másik kultúrához, egy kicsit semelyikhez sem tartozik.
Az előző hozzászólóval ellentétben nekem meg pont az tetszett, hogy mást is kell csinálni (vadászni, új módon kereskedni, hajót vezetni)nem "csak" gyilkolni.
Hozzáteszem, véleményem szerint igazán nem lehet összehasonlítani a szereplőket, mert mindegyiknek más volt a küldetése, az adott korszakban és ott mindegyik a legjobb volt.
Fizikailag, szellemileg meg Desmond a legerősebb, legalábbis a játékokban elhangzó finom utalások alapján.
(Persze ezt sajnos nem tudjuk megtapasztalni, mert a Desmondos küldetések elég karcsúak.)
Igen jól mondod.Én Desmondot nem is kommentároltam.
Egy h elfelejtettem a másik h szinte lényegtelen számomra,mert nagyon keveset használyuk (személyszerint én ennek csak örülök).Tehát Desmond nem is érdekel ennyire. 2 pont a 10böl Szerintem nélküle is szép játék lett volna,ha meg belerakták akkor a végén legaláb assassin lehetett volna belölle és nem igy elhalálozni mint a 3dik végén.Szerintem báris.Habár még a western világot kihagyták utánna meg esetleg a második világháború és a jelen.Tehát én túl hamarnak tartom h meghalt.
Nem mondom a halyós irányitás és a tengeri csaták azok nagyon pofásak lettek,de a többit értelmetlennek tartom.Már az se tetszett mikor a Brotherhoodban az üzletekböl kaptuk a pénzt... olyan mintha menedzser lettem volna
1.Az Assassinok azok gyilkolnak és aki olvasta a "titkos keresztes háború" kötetet az rájön h mi a szerepük lényegében.Tehát ez értemetlennnek tünik.
2.Rendes Assassin az elvégzett munkáért(ölésért) kapja a pénzt nem kell neki irányitani.
Igy ebböl kifojólag már az sem tetszett h itt a 3dikban állatokat kellett ölni,meg hasonló dolgok.
BÉRGYILKOS VAGYOK,NEM VADÁSZ!
ezért nem tetszik a 3dik,mert túlzásba vitték mostmár.De nem mondom h rossz,csak számomra kicsit nevetséges.
Nem tudom lesz neki folytatása vagy sem,de amekkora sikere van biztos lesz,de kiváncsi vagyok mi lesz ezek után.
Western még oké,meg talán a második világháború is,de hogy a jövében mi lesz..???... Lézerkard meg hasonló fegyverek??? hát kiváncsi leszek :D
De igen lényegében az össze játékra 10 böl 10et adok,mert a történet legmélyén nagyon is jó és élvezhető a dolog.
Ezio Auditore Da Frienze
am anyit mondok conor megszeget 1 szabályt templomosal szövet kezet am
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!