Hogyan tanulhatok meg jól Counter Strikezni?
Erre nincs oktatóvideó, a tapasztalattal nő a tudás. Minél többet játszol annál jobb fog menni. Senki sem profin kezdte, és lehet hogy kapni fogod az oltásokat az elején, de ne vedd a szívedre ezeket (gyerekkel játszani amúgy sem nagy élmény, mert hülyén viselkednek sokszor).
Vagy szerinted létezik valamilyen önképző szakkör ahol először megtanulnak játszani az emberek, és csak utána mennek fel a szerverre? Biztos nem. Esetleg gyakorolj botokkal, amiknek a nehézségét emeled folyamatosan.
gyere velem gyakorolni , ugyanígy vagyok , régen cséztem most haverok ellen is alig megy :S
mongyuk közbe énis wowozok xD
küld el pmbe steam neved azt felveszlek havernak.
Az a vicces, hogy szervertől is függ. Persze aki pro, az mindenhol pro, de pl. voltam olyan szerveren, ahol teljesen máshogy kellett játszanom, mert rosszul (vagy másképp) számította a lövéseket. Én egy ideje nem játszok már, de amíg játszottam elég jó voltam. Ehhez kellett az, hogy kb 3 évvel ezelőtt az egész nyarat végig Counter Strike-oztam és utána se hagytam abba. Counter Strike-ozni nem lehet megtanulni. Egyfolytában gyakorolni kell. Külön reflexeket kell kialakítani, jó néhány mozdulatnak be kell idegződnie, hogy tudjad osztani a népet. Régebben volt olyan, hogy bannoltak szerverekről, mert azt hitték, hogy aimozok, meg wh-zok, pedig csak annyi volt, hogy komolyabb időt rászántam arra, hogy rátudjam rántani a fejre a célkeresztet, ezzel pedig egy idő után tényleg az aimbot szintjét súroltam.
Amúgy úgy vettem észre, hogy mindenkinek más fegyver áll a kezébe. Valaki M4A1-gyel nagyon jó, mások sniperrel. Én AK47-tel voltam/vagyok a legjobb. E mellé automatikusan jön nálam a Desert Eagle. De mondom, mindenkinél máshogy van. Erre neked kell rájönnöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!