Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogyan tanulhatok meg jól...

Asdnoname kérdése:

Hogyan tanulhatok meg jól Counter Strikezni?

Figyelt kérdés
Régen 3évet Counter Strikeztam 1.6-al ,de utána 4évig wowoztam és most vissza akarok térni cszni ,de ááá annyira gáz nyomorékok mindig hamarabb lelőnek már rájuk vinném a célkeresztet bekap 1 golyót ő meg már addigra lelő .... meg sokszor szarul célzok hogyan tudnék jól megtanulni célozni + vmi taktika esetleg ha valaki megosztana vagy oktató vidiket ha tudnátok linkelni jó lenne :D meg sokszor az a bajom hogy megyek a pályán és egyedül megyek ahol meg megyek 3-4en ott vannak szart nem érek .... hogy tudnám őket jól kijátszani? vagy mennyek a többiekkel? de az nekem olyan szánalmasnak tűnik :D please segítsetek megakarok tanulni célozni jól esetleg hova gyakoroljak lőni mindig hogy head shotot könnyen betaláljam azt mondták ak47nél nyak,mellkhasra kell célozni és headshot meg hogyan lehetne jó reflexem? ak 47el, meg colttal azaz magnummal hova lőjek? please taktikákat :D
2012. dec. 13. 16:06
 1/8 anonim ***** válasza:

Erre nincs oktatóvideó, a tapasztalattal nő a tudás. Minél többet játszol annál jobb fog menni. Senki sem profin kezdte, és lehet hogy kapni fogod az oltásokat az elején, de ne vedd a szívedre ezeket (gyerekkel játszani amúgy sem nagy élmény, mert hülyén viselkednek sokszor).

Vagy szerinted létezik valamilyen önképző szakkör ahol először megtanulnak játszani az emberek, és csak utána mennek fel a szerverre? Biztos nem. Esetleg gyakorolj botokkal, amiknek a nehézségét emeled folyamatosan.

2012. dec. 13. 16:09
 2/8 anonim ***** válasza:

gyere velem gyakorolni , ugyanígy vagyok , régen cséztem most haverok ellen is alig megy :S

mongyuk közbe énis wowozok xD

küld el pmbe steam neved azt felveszlek havernak.

2012. dec. 13. 16:14
 3/8 A kérdező kommentje:
Nincs steamem sajnos :DDD de benne vagyok hogy együtt cs-zzünk :D Hamstring4 a skype nevem
2012. dec. 13. 16:39
 4/8 anonim ***** válasza:
Nincs taktika, sokat kell játszani, és ráérzel a célzásra. Én általában csak guggolásból lövök, és lehetőleg minél távolabbról. Az emberek felsőtestére szoktam célozni, esetleg nyak körülre, de ezeknél lentebb sose, mert úgy alig sebződnek. A többiekkel menni nem csicskaság, bár ahogy néztem, a "profibbak" mindig kerülőutakat használnak, és egyedül, vagy esetleg 1-2 emberrel.
2012. dec. 13. 16:47
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) Hát akkor gyakorlom sokáig kb mennyi idő mire már igazán profi leszek?:D 1-2év? vagy több?
2012. dec. 13. 17:19
 6/8 anonim ***** válasza:

Az a vicces, hogy szervertől is függ. Persze aki pro, az mindenhol pro, de pl. voltam olyan szerveren, ahol teljesen máshogy kellett játszanom, mert rosszul (vagy másképp) számította a lövéseket. Én egy ideje nem játszok már, de amíg játszottam elég jó voltam. Ehhez kellett az, hogy kb 3 évvel ezelőtt az egész nyarat végig Counter Strike-oztam és utána se hagytam abba. Counter Strike-ozni nem lehet megtanulni. Egyfolytában gyakorolni kell. Külön reflexeket kell kialakítani, jó néhány mozdulatnak be kell idegződnie, hogy tudjad osztani a népet. Régebben volt olyan, hogy bannoltak szerverekről, mert azt hitték, hogy aimozok, meg wh-zok, pedig csak annyi volt, hogy komolyabb időt rászántam arra, hogy rátudjam rántani a fejre a célkeresztet, ezzel pedig egy idő után tényleg az aimbot szintjét súroltam.

Amúgy úgy vettem észre, hogy mindenkinek más fegyver áll a kezébe. Valaki M4A1-gyel nagyon jó, mások sniperrel. Én AK47-tel voltam/vagyok a legjobb. E mellé automatikusan jön nálam a Desert Eagle. De mondom, mindenkinél máshogy van. Erre neked kell rájönnöd.

2012. dec. 13. 17:51
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek :) 1. kérdésem ahol normális komit írt mindenki :) Na akkor nyomatom is a cs-t a jövőbe :) Bár suli miatt nem sok időm van 4kor hazajövök szal napi 2 órát fogok tudni :D
2012. dec. 13. 21:07
 8/8 anonim ***** válasza:
Sok Easy bot->Normal bot->ÉS tedd Expert re :D
2012. dec. 14. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!