Valaki tud na segíteni Sims 3 lefagy!?
Sajnos a Sims 3 folyton lefagy amikor házasságot kötök. Amúgy tökéletesen működik, de amikor házasságot kötök csak tölt tölt tölt... de az egér mozog.
Tudna valaki segíteni?
Előre is köszönöm szépen!
torrentről szedtem még egy éve kb, egy ilyen pack amiben megvan az összes kiegészítő is.
egy évig tökéletesen működött, most nem játszottam vele vagy 2-3 hónapig, aztán elkezdtem tegnap előtt, most is jó csak itt fagy be a házasságnál:( már 2x-ra :(
azt javaslom, hogy, a jatek fileban, ami altalaban itt van:
start-documentumok-Electronic arts-the sims 3
torolj le minden olyat aminek a neveben benne van az, hogy "cache". kb 7-8 ilyennek kell lennie. az osszes ilyet toold le, ettol meg kene, hogy javuljon, de ha megsem, akkor ujra kell installalni, es odafigyelni, hogy ezentul minden alkalommal a jatek elinditasa elott torold a cache fileokat
akkor sajnos menthetetlen a dolog. nagyon sajnalom, tudom, milyen borzaszto erzes amikkor torolni kell az egesz jatekot.
imadom a simset, de akik csinaljak a jatekot nagyon nem ertenek a munkajukhoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!