Stella08 kérdése:
The Sims 3 Leszáll az éj lefagy. Mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
Sokszor volt már problémám azzal, hogy lefagyott a játék, kilépett belőle és hasonlók. De ilyennel még nem találkoztam. Már egy jó ideje játszok ezzel a kiegészítővel és eddig nem is volt semmi baj. De tegnap óta egy idő után lefagy. A kép marad, pl ha zongorázik a simem akkor a dallam megy tovább a kottajelek is mozognak, és a zöld rombusz alak is mozog a feje fölött, de a simek nem csinálnak semmit. A játék megáll és semmire sem tudok kattintani. Kilépni is csak a ctrl+alt+del -el tudok. Pedig már az összes egyedi tartalmat is letöröltem hátha, de semmi nem jó :( Tanácstalan vagyok, segítsetek :(2012. febr. 2. 00:59
1/2 anonim válasza:
nem lehet hogy (a játék gépelvárása igen magas) nem fut teljes mértékben? (pl kevés a ram, stb) it megtudod nézni: [link]
fent rámész h a hiányzó bővítmények elepítése és feltelepíted, utánna idea kék mezőbe beírod a játék nevét és megmutatja hogy mennyire fut a gépeden. Remélem tudtam segíteni. 17.L
2/2 A kérdező kommentje:
Hát én nem észleltem eddig semmi problémát, a gép paramétereivel nincs semmi probléma, és a Sims is úgy fut, hogy minden grafikai beállítás a legmagasabb szinten van és nem akadozik. Eddig nem volt semmi baj, csak pár napja csinálja :S :( De l tegnap nem fagyott le... De kiróbálom a linket :) Köszi a segítséget :)
2012. febr. 3. 19:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!