Sims 3 Leszáll az éj (? )
Figyelt kérdés
Hallottam ,hogy lehet benne saját szórakozóhelyet/bárt nyitni ez igaz? és ha lehet akkor hogyan?2012. jan. 8. 19:52
1/5 anonim 

válasza:

Igen, be kell lépned a Városszerkesztő módba, és kiválasztanod a telket, amelyen létre szeretnéd hozni a bárt. Rákattintasz, és rámész az Építés/Vásárlás gombra, majd megépíted a bárt. Ha kész vagy, akkor visszamész a Városszerkesztőbe, megint rákattintasz a telekre, majd a telektípus módosítására, és ott kiválasztod a megfelelő típust (pl. szórakozóhely, krimó stb.). Remélem érthető, ha valami nem megy, szólj! :) Sok sikert!
2/5 A kérdező kommentje:
és ezt úgy meg lehet csinálni,hogy én legyek a vezetője(mármint a simem) az egész bárnak?
2012. jan. 9. 17:32
3/5 A kérdező kommentje:
egyébként köszi a választ!:)
2012. jan. 9. 17:32
4/5 anonim 

válasza:

Nincs mit. :) Sajnos a vezetője nem lehetsz, de mixerkedni elmehetsz oda, vagy ha elég sok pénzed van, megveheted (üzlettársi ajánlat), és akkor a tied lesz a bevétel.
5/5 A kérdező kommentje:
értem!köszi!:D
2012. jan. 9. 18:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!