Tesómnak szeretnék Sims 3 kiegészítőt venni ajándékba. Sims 3 Leszáll az éj vagy a Nemzedékek éri meg jobban?
Figyelt kérdés
2011. dec. 14. 21:54
1/17 anonim válasza:
Az az igazság, hogy én eddig csak a Leszáll az éj-jel játszottam. IMÁDOM!!!!! :)
A Nemzedékekről nem sok jót hallottam... állítólag olyan, mintha az alapjátékkal játszanál. A Leszáll az éj-t ajánlom :)
2/17 anonim válasza:
Nekem megvan a nemzedékek, és szerintem sokkal jobb, mint a másik. Annyira új és izgalmas, szép, aranyos, amúgy az összes kiegészítője (!!!) megvan, és szerintem ez a legjobb, még az állatodat is übereli. De fiú vagy lány? mert lehet, hogy fiúnak a leszáll az éj jobban tetszene. De ha lány, a nemzedékeket tuti imádná :DDD
4/17 anonim válasza:
Szerintem Leszáll az éj. Nem azért mert jobb -szerintem egyenlőek- hanem mert több. Sok új hajviselet, vámpírok stb.
5/17 anonim válasza:
ha a kettő közül lehet csak választani, akkor leszáll az éj. a nemzedékek unalmas, nem sok új van benne, kb mintha az alapjátékkal játszanál.
6/17 anonim válasza:
Az előbb én is ezt írtam, csakhát én nem játszottam még a Nemzedékekkel
7/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, amúgy lány az állatos már megvan neki.
2011. dec. 15. 14:38
8/17 deadly108 válasza:
50% most a tesco hipermárketekben vedd meg mind kettő ha 8000 Ft szántál volna rá :) mert most 2 együtt annyi
9/17 A kérdező kommentje:
deadly108 köszi szépen, és nem tudod meddig tart az akció?
2011. dec. 15. 15:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!