Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A sims 3 házi kedvencek...

Xyzq45 kérdése:

A sims 3 házi kedvencek játékba mitől lehet az hogy mikor venni szeretnék valamilyen berendezést lefagy a gép? Tehát rámegyek mondjuk a ló itatóra kirakom és már le is fagyott.

Figyelt kérdés

2012. okt. 24. 07:43
 1/3 szalma666 válasza:

Ez lehet hogy azért van mert sérült a játék, vagy nem bírja a géped... Én is játszottam a sims3-mal de nem olyan jó mint ez:

The west, ami épp nem rég frissült és ezerszer jobb mint a sims!

Ezen a linken keresztül tudsz regisztrálni és még ajándékot is kapsz! [link] Ref=westplayer_invite_linkrl&player_id=616766&world_id=11&hash=7368&inviteVia=reflink

2012. okt. 24. 08:28
 2/3 A kérdező kommentje:
A géppel nem lehet baj mert egy "erőmű"...és a játékot is már leszedtem 3 különböző helyről és mind3-al ugyan ez van :S de megnézem ezt a játékot amit írtál! Köszönöm!
2012. okt. 24. 09:21
 3/3 A kérdező kommentje:
Néztem a játékot de,az az igazság hogy a barátnőmnek kellene és vagy a sims kellene neki abból is a házi kedvencek vagy valami hasonló játék mert meg van bolondulva érte
2012. okt. 24. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!