PS1 vs PS2 vs PS3 vs XBOX vs XBOX360 vs Wii vs Wii U?
Most a wiiu a legújabb, azt érdemes venni, mert ha veszel ps3mat vagy x360at, kijön az újabb gép, és nem lesznek rájuk új játékok a boltokban, míg a wiiu most jött, és legalább 6 évig lesznek rá játékok.
vagy meg kell várni a ps4et.
Nem tudom felfogni,hogy miért van a mai fiatal korosztályban ez a divatozás,hogy akinek nincs meg a legújabb,azt cikizik,meg hogy a legújabbat kell megvenni stb...Egy Wii U játékkal 100.ezer fölött van. Na most ki a tököm fog venni Wii U-t,mikor az átlag ember a számláit nem tudja befizetni?????? Persze aki megteheti,azoktól nem sajnálom.
+ Nem mindig a legújabb a jobb,én a Wii-,et SOHA NEM CSERÉLNÉM EL!
nekem ps2-őm meg wiim van attól függ hogy milyen játékokkal szeretsz játszani és hogy mit szeretsz
ha játék élmény szereted akkor egyértelmű hogy wii vagy wii u
ha a csúcs grafikát szereted akkor xbox 360 vagy ps3
Kedves utolsó!
Annyira egyetértek,hogyha ne tudnám,hogy nem én írtam,azthinném,hogy én írtam. :D
BRAVO! Én is mindig ezzel érvelek,ugyanezekkel a szavakkal,és nekem is Wii és ps2 van. :) :) :)
Nos ma a WiiUnak van a legjobb grafikája is, az x360-ps3 dx9et tud, a wiiu dx11et, a ps3-x360ban 512mega memória van, a wiiuban 2giga (2000mega), mivel az x360-ps3 6-7 éves gépek.
Persze mindegyik jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!