PS1 vs PS2 vs PS3 vs XBOX vs XBOX360 vs Wii vs Wii U?
Én is inkább Xbox 360-at ajánlom.Flash és csip is van hozzá.Játék szempontjából PS3 csak God of War 3-4,de boxra meg Gears of War Gears of War.Ps3 költséges.
Multiért én nem rajongok ez mindenkinek a saját nézőpontja.
Én ps3-at csak az exclusive játékok miatt vettem meg.
Sokkal szívesebben van inkább a kezemben xbox kontroller, mint ps.
Ennyit változott a fiatalság felfogása.
Nagyon szomorúan olvasgatom az egyes hozzászólásokat.
15-20 éve még SNES-en a Mario volt a ,,divat,,(most is szereti sok ember),most meg mit olvasok 90%-ban? God of War,Killzone,CoD stb...Kár
kedves 13 válaszoló.
Mért ps-re nincs jó aranyos játék?
Crash Bandicoot ?
Kedves Utolsó!
De van,igazad van,csak nem hallani róla..De természetesen mindenki azzal játszik,amivel szeretne,csak én már elég sok helyen olvastam olyan hozzászólásokat,hogy pl: akinek régebbi konzolja van,az már elavult,sőőőőttt a Wiimre is azt mondta itt valaki,h elavult....A Wii 30.-ig a legelső N jkonzol! Meg,h a grafika... Nem olyan rossz az a grafika... Olyat is mondtak,h a szegények konzolja....És ekkor (is) jönnek a felsorolt címek...: God of War,Killzone,CoD stb....Szal nem egyszer néztek már le engem,mert Wii-m van! Én tiszteletben tartom,h más mivel játszik,de másis tartsa tiszteletbe,és ne sz@rozza le a konzolomat! Mindenki azzal játszik,amivel szereten!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!