PS1 vs PS2 vs PS3 vs XBOX vs XBOX360 vs Wii vs Wii U?
Szerintem, ha nem akarsz leragadni a call of dutynál akkor vegyél ps2-t vagy ps3-at (ízlés kérdése) Én a ps2-őt javaslom, jó kis kalandjátékok vannak rá, mászkálni harclni kell... de végül is megkapod rá a szar-háborús játékokat is.
;)
Van ps2-öm :)
Ám a Wii-vel szeretek játszani. :)
Én meg hagynám a CoDot,de mindenütt azt olvasni,és akár melyik gamer haveromhoz megyek,csak ezt nyomják reggeltől estig...,,Állatok,, :) :)
Wii U-t nem írom bele mert fogalmam sincs milyen.
Szerintem:
1. PS3 és Xbox360. Ez ilyen örökké tartó háború lesz. Lehet hogy a PS3 valamennyivel jobb. Egy biztos: Egyik sem sz*r.
2. PS2
3. Xbox
4. PS1
5. Wii
Sajnos minél régebbi egy konzol annál jobb a játékfelhozatala,legalábbis a tapasztaltabb rókák számára
A kezdők megelégednek a mostani játékok nagy részével,de akik régi játékosok azok kivétel nélkül tisztában vannak vele hogy a régi játékok sokkal színvonalasabbak voltak hangulatilag,hiába a csúcs grafika,egyszerűen hányni tudnék a legtöbb mai játéktól
Hogy miért ennyire selejtesek a játékok mostanában az már megint más kérdés,persze vannak kivételek
Tehát én egyértelműen a PS2-őt mondanám a legjobb játékfelhozatallal rendelkező konzolnak,sosem lesz jobb játékkínálattal rendelkező konzol többet egyszerűen azért mert nagyon anyagiasak lettek a játékkészítők akik nem a játékosokért vannak már,hanem csakis a pénzért
Utolsó vagyok..
Egyetértek,hogy a régebbi gamek sokkal színvonalasabbak voltak,de nekem a favorit a NINTENDO! Ennyi kiegészítést csak hozzá. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!