1/7 anonim válasza:
nem kell csodakra szamitani, de azert nagyon jo jatek
de ha a wow-ot keresed benne akkor folosleges megvenni
2/7 A kérdező kommentje:
Hát, lehet hogy most meg akarnak majd páran kövezni, de nem szeretem a wow-ot egyáltalán. Tehát ha arra neem hasonlít az nem hátrány.
Azért még várom a véleményeket
2012. nov. 16. 16:14
3/7 anonim válasza:
megéri 100%or jobb a wow-nál dinamikus események stb
4/7 A kérdező kommentje:
És magas szintű angol tudás nélkül is meg lehet érteni mondjuk a küldetéseket, meg hasonlókat?
2012. nov. 17. 18:05
6/7 anonim válasza:
Nagyon jó játék, vedd meg mindenképp :)
Amúgy meg a küldetéseket nem fogod tudni együtt csinálni, szinte mindig akad majd pár ember aki a közeledben lesz és csatlakozik hozzád, így ha nem értenéd meg a küldetés lényegét, csak kövesd őket és minden simán megy :)
De nem kell itt nagy angoltudás, esetenként egy picit több (mivel a küldetésrendszer másabb, részletesebb).
7/7 Gabrusz válasza:
Nekem semmi angol tudásom (csak amit a játékokból sajátítottam el alap szavakat tudok), mégis eltudok igazodni a küldetéseken emiatt nem kell aggódni (ha meg még ennyi angol tudásod sincs akkor is könnyen rá lehet jönni mit kell.Nagyon ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!