Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mit játsszak faterommal LAN-ban?

Mit játsszak faterommal LAN-ban?

Figyelt kérdés

Igazából olyan játékot keresek, amelyiket !nagyon! egyszerű irányítani (pl. stratégiai) és nem kell egyszerre 500 gombot lenyomva tartani.

Faterommal ellentétben én az FPS-eket szeretem, de ahol forgatni kell a kamerát, azt már nem bírja. (tehát MMO sem jön szóba)

Anno Lord of the Rings: War in the North-ot játszattam vele, de hamar kikészült :D

2012. nov. 10. 19:32
 1/3 anonim ***** válasza:
warcraft 3, LoTR Battle for middle-earth
2012. nov. 10. 21:30
 2/3 A kérdező kommentje:

Megnéztem mindkettőt, de ezek meg nekem nem jönnek be :|

Ha ez jelent valamit, szereti a hangulatos grafikát (főleg, ha mellé van egy jó történet), gondolok itt az Assassin's Creedre, de annak is brutális az irányítása, szóval csak engem nézett játék közben :D (és LAN-ban sem jó...)

2012. nov. 11. 05:30
 3/3 anonim ***** válasza:
Hmm, esetleg az orcs must die? Vagy a lord of the ring Conquest, az hasonlít a war in the North-ra
2012. nov. 17. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!