Jó lett a Need for Speed Most wanted 2012?
Ha te már játszol vele, légyszíves írnál egy pár szót a játékról? Megéri megvenni? Lesz demo Xbox360-ra?
Lehetőleg ne warez, innen-onnan letöltöttet elemezz :)
Köszi előre!
Szerintem nem .
Nekem nemteccik , 1-2 dolog idegesítő benne , írányitás is szar , a The Run milliószor jobb volt.
Köszi a választ!
Ahhoz képest mennyien vártuk, elég kevesen válaszolnak..jöhet még! Már ezelőtt 2 hónappal félre tettem az árát, meg szeretném venni eredetibe Xbox360-ra!
Ha irányíthatatlan, meg full burnout nem is tudom :( Nem akarok szívni. Nagyon vártam ezt a játékot, de most kezdek elbizonytalanodni..írjatok!!
A Shift 2-ben most tartok 97%-nál :D kicsit megkésve kezdtem el..hihetetlen jó!! Mos tmár tényleg nem tudom megvegyem e
:(( pedig jónak néz ki és nagyon vártam!! Lehet a Dirt 3-al jobban járnék?(Ez a 2 játék ami érdekelne) Fenébe, hogy nem képesek egy k..va k..szott Demót kinyomni Xbox-ra!! :((
Szerintem ha a régi Most Wanted tetszett,akkor ez is tutira fog. Hogy megéri-e az árát,azt nem tudom!
A Dirt3 számomra hatalmas csalódás volt. Max 1-2 óra után már unalmassá válik.
De ez egyéni vélemény :)
A jatek jellemzese :xar ,xar ,xar.
Roviden :nagyon xar.
Elso nap feltelepitettem 5 percet szenvedtem es kileptem.
Masodik nap gondlatam en flesteltem el a dolgot el inditom , 2 percet birtam kileptem es mentem okadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!