Machado Sergio kérdése:
Mi a véleményetek az IcoHosting cégröl?
Figyelt kérdés
2012. okt. 6. 21:27
11/18 anonim válasza:
Nagyon nehéz normális minecraft hostot találni, clans.hu a suppert és kevés ram miatt rögtön kiesik, icohostnál hozzá nem értő emberek vannak.. Esetleg valami külföldi hosttól érné meg bérelni, de magyartól semmiképp sem.
12/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi infókat !A dl hostingról mi a véleményetek?
2012. okt. 7. 09:46
13/18 A kérdező kommentje:
A dl hosting az jó?
2012. okt. 7. 10:02
16/18 anonim válasza:
Dawe, ezt az oldalt te csináltad, ez csak a te véleményed. Attól függetlenül, hogy nem vagyok elégedett velük még nem mondom, hogy csalók ! Akármennyire is próbálsz hivatalosnak tűnni, inkább te vagy a csaló.
17/18 anonim válasza:
Szerintem meg előbb van igaza , ilyen komolytalan hosting lehúzás stb .. régen volt szerencsém ehhez a csávóhoz , egy dolog hogy napi 12órában a cs sourcéval kockult steamen és válaszolni nem akart , pénzt kifizettem és 2hétre rá kaptam egy tökig laggos szervert . Itt még aszem Aerohost volt a nevük kb 3-4éve.
18/18 anonim válasza:
Persze, lehet, hogy igaza van de ettől még nem igaz amit mond. Oldalon ottvan, hogy ő írta (forráskódban és a cikknél is), videóban meg már a 'barátja' írta. Tapasztalatból mondom, ha kis hazugság van valamiben akkor ott még más is van. Nekem teljesítette az icohost amiben megállípodtunk, egyedül supportot nem kaptam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!