Mi a vé*leményetek (tapasztalatotok) erről az mp3 lejátszóról?
myaudio jó márka?
milyen színbe vegyem meg( 21/L vagyok) nektek milyen be tetszik?
/vagy van hasonló készülék még?/
Én egy Iaudio U5 típusú lejátszót használok nagyjából másfél éve, de a működése kifogástalan. Tesztekben olvastam erről a lejátszóról, hogy hangzásban megközelíti az APPLE lejátszóit. Ugyan nem feltétlenül a legolcsóbb, azonban talán érdemes a magasabb árat kifizetni egy adott lejátszóért, hogy a vásárlást követően ne csak a bosszankodás legyen vele. A saját fülesével nem a legjobb
hangminőségű, de én egy profibb fülessel teljesen elégedett vagyok a hangjával. Ráadásul, ha rádiót is szeretnél vele hallgatni, akkor azt is elmondhatom a készülékről, hogy a vételi érzékenysége is kiváló, leszámítva az automata keresőjét, mivel az sajnos pontatlan. Talán ez az egyetlen általam felfedezett hibája a készüléknek. Nem szeretem letenni a voksomat egyetlen márka mellett sem, de ez úgy érzem jó választás volt.
Érdemes körülnézni még az IRIVER készülékei között is. Vásárlás előtt e két márka között gondolkodtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!