Wowosok! Segitség, megoldható lenne?
Figyelt kérdés
Olyan addont, macro-t vagy bármit szeretnék amivel az megoldható lenne, hogy beindítom az addont valahogyan és elkezd magától venni egy megjelölt itemet egy vendornál, majd ha megtelik a táska, vagy vett belőle 20-at akkor ugyanazt az itemet eladja az árusnak.
Őszinte leszek több szerón is van olyan bug, hogy veszel egy itemet ingyen vagy kevés goldért és ennek a többszöröséért eladod és ezért kellene.
3.3.5-höz kellene! WOTLK!
2012. okt. 6. 14:33
1/12 anonim válasza:
2/12 anonim válasza:
Elárulod privátban, melyik szeró ez és melyik item?
3/12 A kérdező kommentje:
Ezekkel az a gond, hogy ezek csak megveszik nem? Eladni nem fogják, vagy valamelyiket meglehet úgyis csinálni?
2012. okt. 6. 15:01
4/12 A kérdező kommentje:
A jó "megoldó"-nak elárulom.
2012. okt. 6. 15:01
6/12 anonim válasza:
Esetleg még ez is működhet. 3.3.0 verzióhoz van, de nagy eséllyel működik 3.3.5-ön is.
Valamelyik addon a kettő közül szerintem működik.
7/12 anonim válasza:
Na, ne legyél már ilyen, áruld már el :D
8/12 A kérdező kommentje:
Ez a Sell-O-Matic nagyon felgyorsította az eladást, de a megvásárlás még mindig lassú, azt nem lehet valahogyan megoldani, hogy 1 klikkelésre telepakolja a táskámat?
2012. okt. 6. 16:54
9/12 anonim válasza:
10/12 A kérdező kommentje:
Megnéztem az előzőt, nem működött a 3.3.5-ös és a 4.3.0-mas sem, vagy csak a parancsok nem jók, hiába írom be azt írja, hogy nincs ilyen.
2012. okt. 7. 13:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!